Karlı Akşam Gezisi...

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır beklediğim kar nihayetinde yağdı ve sadece bir akşam kalabildi. Bende fırsattan istifade o akşamı değerlendirdim. Bisikletimin kar performansını test ettim. Lastikler harika bunu nladım. Karda kayma oranı çok düşük. Buza gelince yerinde duramıyo doğal olarak.
Bunlarda karlı akşamdan fotoğraflar...

Kardan Bisiklet...:):):)

Karşıya geçerken orta Refüjdeyim..:)

Karla cebelleşiyorum...

Tur sonunda bisikletim hali...:(

Çok eğlenceliydi. Soğuk sadece ayaklarımı etkiledi. O heyacan ve zevkle onu bile hissetmedim dakikalar sonrasında.. Karda bisiklet sürmek ayrı bir zevk...:):)

Fotoğraflar bana ve Emin KELEŞ'e aittir. Buradan teşekkürlerimi sunuyorum..

Sevgiler...

Scudo

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
822
Süper olmuş Serkan... :) Çok seviyorum ya karda bisiklet sürmeyi. Oksijeni teneffüs ettiğinizin farkına varıyosunuz gerçekten. Hele kar yağarken gezmek, onun tadı da bir başka...

Bide gözlük olsa tam süper olacakmıştı :)

Teşekkürler paylaşım için...

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
gercekden çok keyifli oluyor karda bisiklet sürmek paylaşım için teşekkürler.

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
Sevgili Serkan Nihayet gönderebildim sana kar'ı, oldukca güzel çevirmişsin pedalları.Kendinine gelmiş güzel bsikletin.Daha nice güzel karlı günlerde diyorum.

'''Biz hayatı seviyoruz çünkü düşlerimiz var.'''

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
@erkuty
Evet Erkut Kardeşim çok zevkli oluyor. Gözlük eksiğim var haklısın. İnşallah onuda kısa zamanda gideririm.
Sevgiler...
@nuriaktürk
Ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için.
Sevgiler...
@candede
Evet Can Dede çok teşekkür ederim. Nihayetinde geldi ama ne yazıkki bir gün kalabildi yer yüzünde..Bunada şükür.

Sevgiler...

Mustafa_Temizel

Daimi Üye
Tepki
70
Bisiklet
Salcano
Son derece mükemmel bir gezi olmuş.Keşke bizdede böyle kar yağsada bizde dolaşabilsek.

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
3.922
Serkan'cım merhaba

Karda bisiklet gezi ve fotoğrafları çoğaldı. Hakikaten fotoğraflardan izlemesi bile güzel oluyor. Ama bizleri kıskandırıyorsunuz.
Antalya'da bu kar deneyimini yaşayacak yer yok. Varda çok yükseklerde dağlarda. Arabamın bisiklet taşıyıcısı olsa inan, sizleri gördükten sonra , atacağım arkaya, çıkacağım dağlara.
Güzelmiş. Kolay gelsin.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
serkan kardeşim kar'a kavuştun demek sonunda gecen gün bende asürdüm çok ayrı bir zevki var karda sürmenin karda yağıyor bir yandan çok zevk almışındır çok teşekkürler paylaşım için :)

mehmet_svm

Forum Bağımlısı
Tepki
419
Bisiklet
Sedona
Memlekete kar yağdıkça bisikletseverlerin karda resimlerini görmek çok keyifli,inşallah istanbul'a yağarda bizde resimlerimizi koyarız...

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
@Mustafa_Temizel
Evet çok güzel gezi oldu. Aslında kar'ı pek fazla sevmem ama bisiklet sürmesi çok zevkli.
Sevgiler...
@LITLLE_PRINCE
Her zamanki gibi.. :p
Sevgiler...
@edi55
Evet bun üçlüyü çok seviyorum.. Ama her zaman olmuyor işte.. :)
Sevgiler...
@Ender Alıcıoğlu
Kıskanma Ender Abicim kıskanma..:) Biz inanınki sizlere daha çok özeniyoruz. Hala bahar havası yaşıyorsunuz..
Ben soğuk havayı depoluyorum içime. Yazın gerektiği zamanlarda lazım olacak. :D Amacım bu sadece..
Sevgiler...

Lütfü Çolak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.811
şimdiye kadar hiç karda bisiklet sürmedim.
ilk fırsatta mutlaka...

paylaşımın için teşekkürler serkan.

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Tepki
3.345
Oh oh maşallah Serkan sen de açılışı yaptın karlar üzerinde. Paylaşım için teşekkürler...

Yahu ben de kar yağarken sürüş yapmak istiyorum. Yarım saat önce ne güzel lapa lapa kar yağıyordu. Sürüşe çıkıyım bari dedim. Tam hazırlanmaya gidiyordum yağış durdu. Çok bozumdum yahu... Gerçi Antalya öncesi hasta da olmamam lazım, dikkat ediyim kendime. Neyse ben en iyisi garaja gidip bisikleti temizleyim. Yapacak bi' şey bulamadım... Hadi bana kolay gelsin..

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
332
ne güzel bi gün geçirmişsin abi eminim çok zevklidir fotolar için teşekkürler

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
@ismailağıllı
Evet kardeşim kavuştum ama dediğim gibi sadece bir gün kaldı. Ondan sonra gitti. Zevkine doyum olmadı...
Sevgiler...
@mehmet_svm
İstanbul'a yağmasını isteyen sadece biz bisiklet sevdalılarıdır belkide. Hayat felç oluyo oraya kar yağınca. Aman diyim. Kimseye zarar gelmesinde yağmasada olur.
Sevgiler...
@Lütfü Çolak
İnşallah kısa zamanda sürmek nasip olur. Çok zevkli oluyor. Zaman ayrıp okuduğun için teşekkürler Lütfü Abi.
Sevgiler...

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Tepki
8.299
Bisiklet
Cannondale
Sevgili Serkan,
Kış ile bisikletini tanıştırmışsın.
Muhabbetleri devam eder umarım.

Selamlar.

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
@KevSerSeri
Evet Kevser. Nihayet yaptık. Şuan bile dışarıda kar var ama ben tıkıldım bir odaya çalışıyorum. Pazar gününe kadar hepsi erir.:( Sen kendine iyi bak. Antalya sonrasında istersen hasta olabilirsin. O zaman yatacak vaktinde olur.:) Şaka şaka aman dikkat et.
Sevgiler...
@bedo
Ben teşekkür ederim. Evet zevkli bir akşamdı. Darısı başınıza..
Sevgiler...
@ataruh
Tanıştık ama tadında kalsın. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.:):) Kışı aslına bakarsanız çok sevmem. Ama kar üstünde bisiklet sürmek çok zevkli olduğu için katlanıyoruz..:)
Sevgiler...

gizer

Forum Demirbaşı
Tepki
161
İsim
Özgür KUŞCUOĞLU
Bisiklet
Kron
Güzel gezi olmuş. Resimler için teşekkürler. Ben İstanbul' dan 3M' in gözlüklerinden (Şeffaf veya U.V. korumalı iş güvenliği gözlüğü) almayı düşünüyorum. Eğer beğenirseniz bir tane de sizin için alıp gönderebilirim.
Erzincan' a selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Tepki
3.629
Kar olayı süper,hele birde bisiklet sefası tadı damağımda kalmıştı geçen yıl.Şimdi senin resimleri görünce bir ahh çektim.hava süper,ortam süper,paylaşımın için teşekkürler.