Kardan Ayı :D

eYa

Forum Bağımlısı
Tepki
781
Evet kışın ve karın en eğlenceli kısımlarından biri kardan birşeyler yapmak :D (Kar yağışını seyretmenin dışında tabi :rolleyes: )

2003-2004 kışında kuzenlerimle yaptığımız kardan ayıyı sizlerle paylaşayım istedim :D Bakalım sizlerden enterasan birşeyler yapan ya da yapmış birileri de çıkar belki :rolleyes:

Kardan ayı : Vampir, tavşan gibi dişler :D Sonra bir eli ile zafer işareti yaparken öbür elinde atılmaya hazır bir kartopu mevcut. Sonra göğüs ve karın kasları da var :D Bildiğin ayı işte :D 170-75 cm boy :eek:

(link)

Resimdeki ufaklık da yeğenlerimden biri :)
(link)

Bir de bugünkü takvimin arkasında bir bilmece buldum :D

Beya beyaz minikler,
Uzak yoldan gelmişler,
Oynamışlar gülmüşler,
Yere düşük ölmüşler.

(Cevap: Kar) :D :D

Scudo

eYa

Forum Bağımlısı
Tepki
781
Biz kardan ayı yaptık diye seviniyorduk dayımlar kardan araba yapmışlar :eek : O da yetmemiş ev yapmışlar... içine girip oturulacak kadar büyük :D Ancak fotoğrafları paylaşamıyorum malesef... Askeri malzeme olduğu için insanları zor durumda bırakabilir... Hadi yaa yok mu başka bişiler yapan ? Kardan adam yapan da mı yok :D

semrta

Forum Bağımlısı
Tepki
472
Beya beyaz minikler,
Uzak yoldan gelmişler,
Oynamışlar gülmüşler,
Yere düşük ölmüşler.

(Cevap: Kar)

kardan adam güzel olmuş da asıl beni bu çok güldürdü:DDD
bi de çok hoşuma gitti,hala böyle takvimler var mı ya,ne güzeldi eskiden hep okunurdu böyle şeyler :)

eYa

Forum Bağımlısı
Tepki
781

Gerçekten çok hoşuma gitmişti yukarıdaki bilmece :D Ne kadar sevimli anlatılmış kar... Evet hala böyle takvimler var... Aslında okunacak neler neler var da okuyan yok malesef :( :cool: