Scudo Sports

Karda bisiklet sürmek...

Süleyman Şatır

Forum Bağımlısı
Tepki
2.710
Karda bisiklet sürmek... Şimdiye kadar ben de hiç denememiştim... Önder'in, Hüseyin'in, Cahit Hoca'nın çektiği resimleri görünce dayanamadım... Bugün karda Haliç kıyılarında bisiklet sürdüm... Parklarda birkaç kez kara saplandım, buzlu sulara girdim... Karda bisiklet sürmek, biraz daha performans gerektiriyor... Çektiğim birkaç resmi ekliyorum...

Balat'ta dar sokaklar...

Fener

Bulgar Kilisesi önü

Ayvansaray İskelesi

Eyüp'ten Alibeyköy'e doğru...

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Scudo
resimler enfes..elinize sağlık.yalnız sizin bu turda kıyafetinizi görmek isterdim

Bu arada Eyüp'te Çağatay'la karşılaştım... Ama bisikletli değildi... Birlikte resim çekmek aklıma gelmedi...

Ve dönüş...

valla benimde sen gittikten sonra aklıma geldi yaa..arkadaş bisikletine hasta oldu bu arada süleyman abi:) inşallah bi dahakine bisiklet ile karşılaşırız eyüp'te

eline sağlık abi baya güzel resimler zincir takmamışsın abi trafik çevirmedimi:D

Valla akşam dönüşte birisi arkamdan 'Heryer buz tuttu, arkaya zincir tak...' diye bağırdı...

Özek bir kıyafetim yoktu... Eşofman, anorak ve bere vardı... Fotoğraf makinamın otomatik çekme özelliği olmaması kötü... Kendi resimlerimi çekemiyorum...

anladım abi.ben uzun tayt kullanıyorum altta kışın..yinede üşüyorum..merak ettim abimiz ne yapıyor diye..tekrar teşekkürler..

Süleyman Abi, birlikte bir tur yapamadık be...

Hafta sonları yaptığınız sahil turlarına ben de katılmak isterim...

Evet suleyman abi karda sürmek zevklı hemde çok zevklı..biraz teknık ve kabılıyet yeterli olucak herhalde:)

Çok güzel fotolar elıne saglık..bız bu kar olayı gerçekten ıyı degerlendırdık..

Karda iyi şürüş için lastık havalarını kontrol edınız mutlaka.ındırmenızde yarar var bılgınız olsunn :)

bizde çarşamba günü çarıyla bostancıdan kızıltoprak a doru yola çıktık normalde 15dk da gittiğim yolu sahilden 1.5 saatte gittik acaip teknik antrenmanı oldu...
gerçi ben kar yağdığından beri üstünde inmiyorum, hele şimdi ortalık buzlanınca çok iyi teknik antrenmanı oluyor...

4-5 cm'lik karda, bisiklet çok rahat gidiyor ama, daha fazla karda biraz zorlanıyor... Parkta bazı yerlerde kar fazlaydı... Özellikle kuytu yerler... Viteslere dayanıp gitmeye çalışıyorsunuz... Karın derinliği biraz daha fazlalaşırsa ilerlemek mümkün olmuyor... Yazıdaki kara saplanmak tabiri de oradan geldi... Bu gibi durumlarda oradan çıkıp daha müsait yerlerde gitmek gerekiyor... Duygun'un söylediği gibi benim için de çok iyi bir antrenman oldu...

süleyman abi ben senin şu gezilerine hayranaım abi yagmur kar dinlemiyorsun walla helel olsun

Teşekkürler İlker... Bugün yine Haliç Parkları'ndaydım... Buralarda girmediğim yer kalmadı... Karları henüz erimemiş ara sokaklara artık tereddüt etmeden dalıyorum...

en çok yaz boyu turlardan sonra sizin km saatinizi merak ediyorum..kaçı gösteriyor acaba km olarak:)

Bu bisiklet geçen yıl Mart ayında Kaçkar Bisiklet'te toplandı... O zamandan beri 7916 km yapmışım... Ama son iki aydır pek çıkamıyorum...

Hayy maşallahh suleyman abii...:)
tekerın düz basssınn abii sevgıler..ıyı km yapmışım ..

nazar etmee onder...sende yaparsınnn:D :D

ben 1 senede 15000 km deyim süleyman abi geçmişim seni...
ama senin ki çok ayrı 1 şey hayran kalmamak mümkün değil walla...
pedalına sağlık...

Dilerim daha çoook kilometre yaparsınız Süleyman ağabey.
Kazasız, sağlıkla...

Biz de fotoğraflarınıza bakar mutluluğunuzu paylaşırız.

Geri