Scudo Sports

Karda bisiklet sürmek

adincer

Üye
Tepki
41
Hiç kar üzerinde bisiklet sürmeyi denediniz mi? Ben bir kere denemiştim. Sürtünme aşırı fazla oluyordu.bende gaza geldim birz hızlandım.Nefesim kesildi kısa süre sonra.Üzerimdekilerde kalındı bayaa.Birden sıcak bastı.10 dk kendime gelemememiştim...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
denedima ama bisiklet kalkamıyodu çakıldaymış gibi...zincir tak bana diyodu :D

• Beğen
denedim, hem de defalarca. ve her seferinde büyük zevk aldım. kayıp düşmesi bile güzel :D

şimdi kış için ayrı bir bisiklet toplasam diyorum sırf kar ve buz için :)

Aralık 2006 sonunda sadece karda değil, buz üzerinde de sürme şansı yakalamıştım. Çok keyifli bir şey ama metal çivili lastiklerle daha da keyifli olacaktır.

denedim,sahilde sanırım 3 yıl evveldi caddebostana anca gidebildim.sulukar lastikleri tutuyor (kumda gidiyormuş gibi)ama çok keyifli...

• Beğen
Tüm paylaşımlar için çok teşekkür ederim.Özellikle geçen sene kasım ayında yapılan Abant turu acaip güzel olmuş.Ulaş beyin paylaşımına da tekrar teşekkürler.Ayrıca bu sene Ankara'da kar yağarda bende bu keyfe ulaşabilirim.

İzmirede pek kar yağmıyor.Fakat nif çıkışında yağmur nedeniyle kucuk kucuk gölcükler olusup buz tutmuşlar.Buza kullandım yani çok zevkli 7. viteste bile patinaj çekiyo :D

Edirne Karaağaç yolunda deneyeceğim inşallah.Ama kar yapar mı bilemem malum küresel ısınma :)

• Beğen
bisikletle denemedim fakat arabayla harika oluyor.önden çekişli vede zincirli lastik olunca nerde kar çoksa ordan süresi geliyo insanın.

Geri