Scudo Sports

Karbis-Kartepe bisiklet takımı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mehmetsunu

sevgili mehmet dostum,
grubun kapalı olması karşısında dostlarımız rencide olmuş olabilir ama genede iyi niyet gösterisi olarak kontenjan dışından gelen olur ise.onların geri dönüşü pendik feribotu olma koşulu ile kabul oluncak idi.ayrıca bu kartepe gerçekten zor bi etap ,araçsız almak oldukça zor ve kartepe aşkı olanın saat 04.30 da bostancıda olması gerekir ,erken yatılması lazım ve erken kalkılacak ,
deli doluyum doğru,dengesizlik vardır doğru müzisyenlerde olur dengesizlik ,kabul ediyorum..

@Erdal YILMAZ

Erdal, Merhaba.

Teşekkür ederim. Evet hatırlıyorum. Strava uygulamasını kullanmadığım için maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım. Keyifli turlar dilerim. Hoşça kal.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Korcan F.

korcan aman kavga olmasın ,sakin olalım ,ve de lütfen birbirimize kızmayalım darılmayalım,biz mütevaziyiz.
herşeyi tek tek yazdım sayfa başlarında var ,
tekrar yazmak gerekir ise bizim çalışma derdimiz kartepe için ve bu topikte 15.tur için açılmıştır ve çalışacağız bu pazar 35 km basacağız dudullu- bıçkıdere etapta,,

@Çetin Güzel

dostum çetin senide seviyoruz cemide aman kızmayalım birbirimize...

@Korcan F.

korcan starava kayıtları kesik kesik olabilir , nedeni
biliyorsun feribot ile geçiliyor ve 45 dakika feribotta geçmekte
ayrıca ilk 40 km basmıyoruz bunun nedeni araya 45 dakika feribot girmekte vücut soğur ise topçulardan topuklamak zor olur,
etap olarak topçular-suadiye-kartepe-suadiye-yalova olunca ederi160 km ediyor,
bunun 16 km 'si rampa 7-15 arası değişen eğimler,
son 14 turda saat 04.45 idi çıkışımız. ve saat 18.45 de yalovada olay bitti şimdi yemek molası olmuş idi dönüşte saat 16.00 da çıkış yapmış idik.ve saat 18.45 de bahtiyar ile yalovaya vardık 15 dakika önceden siz vardınız..arada durmalar olduğu için strava kayıtları muntazaman olmaz, mümkün değil olsa bile bölük pörçük olur anca topçular -suadiye köyü arası 58 km burada tutulur ,sonra 25 dakika mola olur ve tırmanış başlar 16 km rampada starava olur 10 dakika mola sonra 16 km inişte stava olur 1 saat mola son 72 km 'de starava olur

@Kudret Kurtcebe

Öyle bir tarzda ve yapıda olmadığımı sen ve ekip arkadaşlarım gayet iyi billirsiniz. Ama yazılanlara da sessiz kalmak elde değil.

• Beğen
@Korcan F.

sen bir tanesin boş vereceğiz ve mütevazi olacağız,çağrının müzisyenliğine son derece saygım var çağrıda eski dostumuz sayılır ona asla kızgın değiliz ve fatih dostumuzada ..

@Korcan F.

Ben yanlış yapıyorsunuz, forumu yanlış kullanıyorsunuz dememiştim. Kapalı bir grupta, yani zaten dışarıdan birinin bunları okuduğunda katılma ihtimali yoksa, "Cumartesi şunu yapacağız, kim geliyor", "ben gelirim", "ben dün çıktım, yarın gelemem" gibi dialogların, forumu okuyanlara faydası konusunda fikrinizi sormuştum.
Sağolsun Kudret abi de kibarca bir cevap yazdı.

Turlarınızı, bu turlarınızdaki deneyimlerinizi, herkes gibi, siz de tabiki burada paylaşacaksınız. Buna bir itirazımız olamaz. Fotograflardan ve strava kayıtlarından insanlar bir şeyler görecek, öğrenecek, kendini kıyaslayacak.

Keşke, ben ve Kudret abi gibi, siz de biraz daha kibar ve yapıcı şekilde düşüncelerinizi ifade edebiliyor olsaydınız.

Sağlıcakla kalın

@Fatih Ç.T.

fatih bey, lütfen darılmayın birbirinize bunu gerçekten istemem..

@Fatih Ç.T.

Fatih Bey,

Öncelikle tanımadığınız kişiler hakkında ön yargı ile birden bire konumuza giriş yapıyorsunuz ki, kendimizi kesinlikle eleştirilemez olarak görmüyoruz. Ayrıca konu kimsenin tekelinde de değildir. Dileyen herkes mesaj yazabilir. Sonra imaları yapıp yapıp, ortaya masum bir soru sorarak durumdan sıyrılma çabası içine giriyorsunuz. "Ben öyle demek istememiştim."
Amacım polemiklerle konuyu uzatmak değil. Lütfen rica ediyorum.

"Kapalı grup" konusuna Kudret ağabey ve takım arkadaşlarımın izniyle açıklık getirmek isterim.

"Kontenjan kapalıdır" Buradan şunun anlaşılması gerekir. Takımımız tamamen kapalı olmamakla birlikte şuan için 6 kişi sayısı bizim için yeterli düşüncesindeyiz. Kudret ağabeye özel mesaj yoluyla takımımıza gelmek isteyen bir çok kişi mesaj atıyor. Daha önce kendimin ve Kudret ağabeyin bir çok defa tecrübe etmesiyle sabit, bu iş klavyeden yazmakla olmuyor. Ha biz de imkansızı başarmıyoruz elbette. Şimdi biz, daha ilk rampada kalanları mı bekleyelim? Yoksa antrenmanımıza mı devam edelim? Siz kendi performansınızdan iyi veya kötü gruplarla tur yapmak ister misiniz? Ya da o gruplar sizinle? Kaldı ki grubumuz çok iyi bir uyum yakalamış durumda.
Bizim bir amacımız var. Ve o amacımız için çok sıkı çalışmamız gerekiyor. Biz olaya bu pencereden bakıyoruz. Mesajlarda da sürekli söyleniyor. Şu şu şu şartları sağlayanlar takımımıza gelebilir diye. Bu "Kontenjan kapalıdır" yazısı gerekli şartları sağlayamayıp, gruba gelmek isteyen kişileredir.

Herkese dilediği gibi keyifli sürüşler dilerim.

@Korcan F.
Peki, polemige girmeye veya uzatmaya gerek yok gercekten.
size iyi forumlar ve iyi pedallamalar

merhabalar. kartepeye çıkmayı düşünüyorum maşukiye üzerinden acaba mtb ile mi çıksam daha iyi yol ile mi.

• Beğen
@niyazi akarken

niyazi bey,
yol ile daha çabuk çıkma durumu olur tabi,,,tabi sistem ne bilmiyorum.50-34 arka 11-28 ise kondüsyon var ise kolay olacaktır

20150331_193304[1].jpg bisikletler bunlar btwin ini önün 3 lü olması ve hafifi olması avantaj gibi. ama mtb de yükseltildi ve ikisiyle de çıkabileceğimi düşünüyorum. en azından deneyeceğim.. bu arada sakarya tarafına gelirseniz çayımız çorbamız her zaman var bi yazmanız yeterli.

@niyazi akarken

çok teşekkür ederiz niyazi bey,
evet bencede mantıklı,ikisi ilede deneme yapabilirsiniz ..tenmuz ayının bir ct günü istanbuldan hareket edeceğiz..

(link)

evet ekip
35 km non stop yapacağız hava iyi ....haberleşmeye devam,,,,,saat 09.00 dudullu çıkış...26 nisan pazar...

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FD8Do6l.jpg&hash=e63db3735d8e09fbd6f5bff7dbda999a

@iskender şerit

iskender selam,
net evde yok tabi malesef sağdan soldan giriyorum,bence senin city bike 'da iyi idi ,sen bilirsin ..

(link)

hava iyi ekip..

saat 09.00 dudullu çıkış bıçkıdere tabelada finiş ,
35 km felan olması lazım km 'leri açarız..

(link)

50 34 aynakol ve 11 32 rubleyi değiştirecektim vazgeçtim, rampaları daha hızlı çıkmam lazım. yalnız düz yolda belli bir ortalama tutturamıyorum aşırı hızlı gidip çabuk yoruluyorum. sabit kaç km hızla gitmemi önerirsiniz rampaya gelene kadar. anlık olarak düz yolda kısa mesafe 45 50 yapıyorum sonra 20 lere düşüyorum. rampaya gelince başkaları 20 ile çıkıyor ben 15 ile çıkıyorum.

• Beğen
@Cem Ç.

beslenme şeklini değiştirmece cem bey,
şu an yapıyorum ,kuyruk yağı alın kasaptan sabah yumurta kırın sarısını fazla pişirmeyin lor peynir katın ,ayrıca yeşil çaya yönelin çayınıza koyun,siyah zeytin artı sarıda olabilir ,asla tereyağdan vazgeçmeyin asla ekmek yemeyin ,yüzde 70 yağ yüklenin protein-ve karbonhidrat oranları düşürün ,tim noakes maratoncu idi ve karbonhidratı azaltıyor ve yüzde 70 yağ yükleniyor youtube'dan ararsanız bulursunuz. Cyclist Türkiye dergisini alın, orada Gürsel Akay'ın beslenme yazılarını okumanızı tavsiye ederim....

çok teşekkürler. anlaşılan ekmeği kesmem lazım çok ekmek alıyorum. terayağı bol alıyorum, zeytin de, lor peynir de alıyorum. yumurtayı da evet sarısıyla fazla alıyordum bir de ben kahvaltıda fazla yükleniyordum sonra da öğün atlıyordum. uykuda önemli tabi. derginin bu ay ki sayısını alayım.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri