Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karar veremedim :)

Hasan Berk

Üye
Tepki
20
Ben Street&DJ başlamak istiyorum ama çevremdeki güvendiğim bisikletçi abilerime sorduğum da ''o işin sonu yok'' ''sonra bıraktığın da satamayacaksın bisikleti'' ''masraflı iş sie et'' diyenler oldu açıkçası biraz soğudum buradaki senelerini street'e adamış olanlara soruyorum, başlayayım mı?

Scudo
Selamlar.. O bisikletçi abilerine bundan sonra güvenmemeni tavsiye ederm öncelikle..Gerçekten başlamak istiyorsan hiç düşünme başla derim.Ve bütçeni belirterek buradaki tecrübeli arkadaşlardan bisiklet tavsiyesi alabilirsin.Saygılar ;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Berk
eger baslamayı düsünüyorsan hemn hiç durma basla derim zaten bisikletin bitipte bir ker bindiginde zaten para imiş zorlukmus sıkıntı imiş hiç bisi kalmıyor satma konusunada gelecek olursak neden satılmasın ki hiç olmadı parça parça satarsın o abine de pek güvenme zaten

@Hasan Berk

3 seneden fazla süredir street yapıyorum, en iyisiyim demiyorum ama gayet iyi bir sürüşüm var, şuan bir giyim firmasının sponsorluğunda spora devam ediyorum. herhangi bi ücret almıyorum, sadece giyimimi karşılıyor. ama bu işin başlanıgıcı daha, ki yurtdışındaki tüm sürücülerde böyle girmiştir bu işe.

demek istediğim eğer ciddi ciddi yapıcaksan sporu istediğin yere gelirsin, ha zevkine yapıcam diyosan hangi tarz sürersen sür bi cacık olamazsın.

o abilerinde tahminimce yol bisikleti yada xc süren güneş altında antrenman yapmaktan beyni follofoş olmuş tiplerdendir

Hepinize çok teşekkür ederim. En kısa zamanda bisikletimi satıp bir bisiklet toplayacağım...

@Hasan Berk

Bisikletçi güvendiğin abilerinin yorumlarına bittim gerçekten :D böle mantık olamaz asla.Bu bisikletler biraz sıradışı olduğu için çok keyifli ve eğlencelidir.Ben bisikletime binince aklıma hep lunaparktakı oyuncaklar gelıyor büyük keyif alıyorum insanların şaşkın bakışlara sokmak bazen hoşuma gidiyor.Sevdiğin şeyi yapıyorsan bunu maddiyatla ölçüp biçmek çok mantıksızça ayrıca herşeyin bir bedeli var malesef satamazsın gibi mantıkla hareket etmektense vakit kaybetmeden bir faaliyet veya herhengibi bir aktivite hayatı monotonluktan kurtarır bence, sen boşver o abilerini spor yaptığın kar kalacaktır.Bisiklet bir kültürdür çevren ve biligin kesinlıkle artacaktır.Gerisi sana kalmış karar senın Hasan...

Geri