Scudo Sports

Karaoğlan 741 :)

çok geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm bu ara sıklıkla karşılaşıyoruz bu bisiklet çalıntı haberleriyle son zamanlarda bisiklet kullananlar artıyor diye sevinirken duyduğumuz çalıntı haberleri inanın çok ama çok canımızı sıkıyor bir allah'ın kuluda tarafımızdan yakalansada komaya soksak ama yok denk getiremiyoruz birtürlü tüm arkadaşlara kardeşlerime tavsiyemdir sakın apartmanlarda bisiklet bırakmayın evin içine alın hatta evde bile kilitleyin güvenlik tedbirlerinizi yeniden gözden geçirin ucuz kilitler yerine çelikten kalın zincirler kullanın

• Beğen
Tepkiler: başar akten
Scudo
Güle güle kullanın güzel bisiklet, güzel fotoğraflar...
Ayrıca nasıl güzel bir yerde yaşıyorsunuz süper bir manzara :)

... yazmıştım ki sonra gördüm çalındı mesajını, geçmiş olsun umarım sorunsuz olarak bulunur...

• Beğen
az önce bir arkadaş aradı, facebook tan görmüş, geçen pazar bit pazarında görmüş olabilirim dedi.

geçen pazar erken saatte gitmiştim, arkadaşın gördüğü aynı bisikletse öğlen civarında görmüş.

arkadaşlar bu pazar ben de gidicem ama sizden de giden olursa gözünüzün bi ucuyla bakarsanız çok sevinirim..

(link)

Yakışıklı bi yaramazmış Sedonalara karşı ayrı bı sempatım var bendede sedona olmasından dolayı galiba kazasız nice pedallara :)

• Beğen
Arkadaşlar bisikletim çalındı.

şu linki paylaşarak yardımcı olabilirsiniz.

(link)

Çok iyi bir seçim olmuş arkadaşım bendede aynısı ve siyahı var vites sistemini değiştirdiğin iyi olmuş çünki bende değiştirdim deore taktım ve arka 9 lu sistem çok memnunum gerçekten ben diskleride avid yapmıştım. Gayet güzel bisiklet ağırlığı fiyatına göre muhteşem en iyi bisiklet benim gözümde.

Geri