Karadeniz turu icin arac ve surucu

gokkor

Üye
Kayıt
20 Eylül 2004
Mesaj
18
Tepki
4
Şehir
istanbul
Selam dostlar,
uzuuuuuuuun bir sureden sonra ilk defa bisiklet ile ilgili forumlara giriyorum (aslinda uzun zamandir ilk defa herhangi bir foruma giriyorum desem daha dogru olur). Simdi isim dustu yuzsuzluk yapip hemen yardim istiyorum :). Keyifli gecen bir yaz, bol bol serseirilik bol bol aktivite bol bol dinlenmenin ardindan simdi de coook yogun bir is temposu ustune bir de yetmezmis gibi nisan, evlilik gibi en az bisiklet kadar efor gerektiren islerin sorumlulugu altina girdim. Dolayisi ile interneti ancak isim ile ilgili olarak kullaniyorum desem yeridir. Neyse, tum dostlara buradan selamlar, hic birinizi unutmadim :)

Simdi gelelim konuya :

Yazin temmuz ayinda yurtdisindan gelecek bir kac iyi dostum ile birlikte bir karadeniz turu yapmak istiyoruz. Kackar, Trabzon, Rize civarlarini bilen bir surucu ve buyuk (Volkswagen Volt filan gibi) bir minibuse ihtiyac var. Tanidigi, bildigi biri olan var ise cok cok makbule gecer. Toplam 8 yada 9 gun icin icin ihtiyacimiz olacak. Ayrica bu bolgelerde kalabilcegimiz pansiyon yada koy evi gibi yerlerin telefon numaralarina da ihtiyacim olacak. Bu konuda da bilgisi olan var ise cok sevinirim.

Bana +905326608646 numarali telefondan yada gokkor(et)gmail(nokta)com adresinden ulasabilirsiniz.
 
Scudo

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
763
ya da buraya yazsinlar bir sakincasi yoksa, benzer turlari dusunenler (bendeniz :D) yararlanir uzun vadede ;)
 

no_name

Daimi Üye
Kayıt
25 Mart 2006
Mesaj
278
Tepki
198
Şehir
sivas
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
valla gokhan hocam benim emektar 200 e yi satıp transporter alırsam beraber gideriz düşünüyorum 1*2 aya kalmadan almayı alırsam zten bütün forumu sırtlayıp gezmeye giderim valla :D
 

gokkor

Üye
Kayıt
20 Eylül 2004
Mesaj
18
Tepki
4
Şehir
istanbul
Tur ile ilgili organizasyon bilgilerini turu yaptiktan sonra buraya yazacagim. (en erken 12 temmuz'u beklemeniz gerektigi anlamina geliyor bu ne yazik ki). Bu sayede belki baskalari da dediginiz gibi yararlanabilir.

Saygilarimla,
Gokhan