Scudo Sports

Kar Bize Gelmezse, Biz Ona Giderizz :) 24 Aralık

@RAHMİ

Ben sırt çantası kullanmıyorum.Pompa ve suluğu bisiklete takıyorum sele altı çantaya iç lastik yama seti v.s. koyuyorum Hava yağmurlu veya karlı olduğu zaman Bagaj takıyorum o zaman yağmurluk,yedek çorap,içlik koyuyorum daha rahat oluyor dediğin gibi sırt çantası beli büküyor.Hayırlı nice turlar dilerim sevgiler saygılar.

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Scudo
@semih59

En güzeli öylesi gerçekten.. Bizim de kıyafetler felan olunca mecburen aldık çantayı..

Kardeşler, budur.. Azminize sağlık. Muhteşem bir tur.... O pistlerde ne güzel kayılır ama. Çık çık in, çık çık in.. Teşekkürler.

• Beğen
@Fatih Sert
:) Sağolun hocam.. Sizin bu destekleriniz, bizim azmimizi arttırıyor her zaman.. Ve vaktimiz olsaydı daha çok vakit geçirecektik, yukarı tesislere de çıkacaktık ama vakit yetmedi.. Başka zaman inşaAllah..

2011 süleyman demirel üniversitesi mezunu olarak tekrar Ispartayı ve Davraz ı gösterdiğiniz için çok teşekkürler. Ellerinize kollarınıza sağlık. Eğirdir ve kovada turlarınızıda bekliyorum :)) iyi pedallamalar . Kayseriden Ispartaya sevgilerle.

Elinize ayağınıza sağlık:) Gercekten çok güzel bi tur olmuş...Allah bizede nasip eder :)

• Beğen
Geri