Scudo Sports

Kapıdağ Bisiklet Turu (tam tur)

Gündüz gidilir de gece kalınmaz. Yanında yavrusu varken ayılar çok tehlikeli olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: arikanfati
Scudo
Selam herkese.

Haziran sonu kapidag tam tur yapmak istiyorum. Ama rüzgar durumu ve yabani hayat ile ilgili bir bilgi bulamadım.

Özellikle yabani hayat, köpek ya da vahşi hayvan durumu hakkında bilgisi olan var mıdir ?

Bir de rüzgarlı bir bölge malum. Haziran sonu rüzgar durumu ne olur rüzgar mevsimi midir bilgi verebilir misiniz ?

Uzaklardan gelicem. O yüzden bilgiler önemli :)

Geçen yıl mayıs sonuna doğru kamplı tam tur yapmıştım. Forumda bir başlık da açmıştım turla ilgili. ilgilenirseniz şöyle link bırakayım. Bölgede engerek, ayı dışında tehlike yaratacak bir hayvan yok. İkisine de rastlamadım ama geçen hafta bir arkadaşım yol kenarında engerek görmüş. Sabah erken bir saatte uzun bir yokuşu tırmanırken ileride çakal olduğunu düşündüğüm bir hayvan görmüştüm. Tilki olmadığına eminim, kuyruğu onun gibi değildi. Sonra araştırınca bölgede yaşadıklarını öğrenmiştim. Köpekler çok ponçikti, dost canlısı. :) Soframa ortak oldular bol bol, gece çadırı beklediler falan. IMG20220520201627.jpg
Rüzgar genelde kuzeyden esiyor. Rüzgar durumu için ventusky uygulamasını tavsiye ederim, yönünü ve şiddetini haftalık-saatlik gösteriyor.

Bazı koylar harika, yüzmek isteyeceğinize eminim. Uygun kıyafet alabilirsiniz yanınıza.

Geçen yıl mayıs sonuna doğru kamplı tam tur yapmıştım. Forumda bir başlık da açmıştım turla ilgili. ilgilenirseniz şöyle link bırakayım. Bölgede engerek, ayı dışında tehlike yaratacak bir hayvan yok. İkisine de rastlamadım ama geçen hafta bir arkadaşım yol kenarında engerek görmüş. Sabah erken bir saatte uzun bir yokuşu tırmanırken ileride çakal olduğunu düşündüğüm bir hayvan görmüştüm. Tilki olmadığına eminim, kuyruğu onun gibi değildi. Sonra araştırınca bölgede yaşadıklarını öğrenmiştim. Köpekler çok ponçikti, dost canlısı. :) Soframa ortak oldular bol bol, gece çadırı beklediler falan. 305247 dosyayı görüntüle
Rüzgar genelde kuzeyden esiyor. Rüzgar durumu için ventusky uygulamasını tavsiye ederim, yönünü ve şiddetini haftalık-saatlik gösteriyor.

Bazı koylar harika, yüzmek isteyeceğinize eminim. Uygun kıyafet alabilirsiniz yanınıza.

Teşekkür ederim.
Yüzme kısmını düşünmemiştim gerçekten. Şimdi yazınızı da ayrıca okuyacağım. :D

Türkiye’deki en güzel rotalardan biri.. Ormanlı Şelalesi ve Kirazlı Manastırı es geçmeyin. Rüzgar durumunu kontrol edin. Ayrıca yollar oldukça virajlı, fren- balata durumu son derece önemli.

Türkiye’deki en güzel rotalardan biri.. Ormanlı Şelalesi ve Kirazlı Manastırı es geçmeyin. Rüzgar durumunu kontrol edin. Ayrıca yollar oldukça virajlı, fren- balata durumu son derece önemli.

Not ediyorum her iki konumu da teşekkür ederim.
Yola çıkmadan yazlık bakımları yapacağım :D

Rüzgar konusunda sorun yaşamamak için saat yönünün tersine gitmeyi planlıyorum. Kuzey doğu rüzgarlarını dinçken geçmek faydalı olacak :D

• Beğen
Tepkiler: five
Geri