MertAhci35
Üye
- Tepki
- 132
- İsim
- Mert Ahçı
- Bisiklet
- b'Twin
Merhaba Kapadokya'da muazzam bir deneyim anı yaşadıktan sonra nereye gitsem diye düşünürken haritadan Kayseri gözüme çarptı ve yakındı.Kayserinin yemeklerini baya severim izmirde yerim ancak gerçek yerine gidip ilk amacım mantı,pastırma yemekti,Şehir içi için beklentiyi düşürdüm hayal kırıklığı olmasın diye,beklenti yüksek olursa hayal kırıklığı ile turum keyifsiz geçebilirdi.Ancak hiç beklemediğim kadar mükemmel bir tarihi şehir çıktı karşıma önceden gezdiğim yerler için İzmir gibi şehir mi var derdim ancak Kayseriyi gördükten sonra resmen İzmir'den kayseriye taşınasım geldi,O kadar muazzam tarihi bir şehir.
Kapadokya'dan çıkış yapıyorum ve kayseriye doğru yolculuğum başlıyor.

Amerika Las Vegasa gitmeyi çok isteyen biri olarak her zaman kanyonlarını merak etmişimdir ancak bu turla beraber bu merağım gitti,Kapadokya bölgesi amerikanın o uçsuz bucaksız çöllerinden daha güzel en azından harika manzarayla beraber turluyorum.Bence bu bölgeye biraz eğlence yerleri yapılsa Las Vegas'a millet gitmez.

Yolda bir manav abi durduruyor ve istediğin kadar yiyebilirsin senden para almam diyor,Lezzetli meyvelerden yiyerek yola devam ediyorum.

Kapadokya'dan çıkış yapıyorum ve kayseriye doğru yolculuğum başlıyor.

Amerika Las Vegasa gitmeyi çok isteyen biri olarak her zaman kanyonlarını merak etmişimdir ancak bu turla beraber bu merağım gitti,Kapadokya bölgesi amerikanın o uçsuz bucaksız çöllerinden daha güzel en azından harika manzarayla beraber turluyorum.Bence bu bölgeye biraz eğlence yerleri yapılsa Las Vegas'a millet gitmez.

Yolda bir manav abi durduruyor ve istediğin kadar yiyebilirsin senden para almam diyor,Lezzetli meyvelerden yiyerek yola devam ediyorum.