Scudo Sports

Kansere bir de bu açıdan bakın

@Murat çınar
Murat Bey,

Sanırım siz de tıp doktorusunuz. Branşınız nedir?

İlave olarak, başlığın tamamını okudum. Tarzınızı biraz keskin bulduğumu belirtmek isterim.

Steril ve doğal olduktan sonra posalı yiyeceklerin vücuda zararı olmadığını tüm uzmanlar söylüyor. Alıntı yaptığınız yazıdaki yöntemler bu vesile ile denenebilir. Fakat modern tıbbın kabul etmiş olduğu yöntemleri vazgeçip buğday şırası için yeter demek, insanları yanlış yönlendirmek olur. Biraz dikkat etmenizi rica ederim.

Scudo
Neden biri bir şey paylaşınca insanoğlu bir teşekkürü çok görür maşallah ben tıp doktoru değilim ama burası doktordan geçilmiyor:)

Hem benim neyi savunduğumu hala anlıyamamış arkadaşlarım bir zahmet anlayın ve bence öyle cevap yazın.takmışsınız b17 ye başka bir şey bilmiyormusunuz.yada ben onumu ısrarla dile getiriyorum.

@Murat çınar

Rica ederim temiz bir dille açıklayın neyi savunduğunuzu. Paylaştığınız yazı; kanser diye bir hastalığın olmdığını, aslında tedavisi çok basit bir eksiklik olduğunu ve bu eksikliğin nasıl giderileceğini anlatıyor. Bunlar dayanaksız, temelsiz ve yanlış bilgiler. Hiç bir bilimsel araştırma desteğini ardına almadan 100 yıllık çalışmaların ortak sonucunu redderseniz, teşekkürler yerine alaycı kahkahalar duymanız çok tabi.

• Beğen
Tepkiler: tt2000 ve ihtiyar
@Murat çınar
Bir sürü insanın kurtulmasına vesile oldum diye yazmıştınız?

At gözlüklerinizi çıkarın sonra bence tartışalım ben anlatacağim yazacağım boşa siz bildiğiniz gibi yapın beyler.gidin doktor amcalarınıza yazsın ilacı alın kullanın ben kendi kendimin doktoruyum sorun değil zaten insanoğlu anlıyamadığı ve algılayamadığı herşeyin düşmanıdır.sorun değil aslında bilmemek ne güzel bir şeymiş ''''ignorance is bliss''''

-Kanser hastalık değildir,evet.Aslında kendi vücut hücrelerimize karşı savaştır.İç şavaş çıkan bir vücudun,ortamdan kendini kurtaramamasıdır.

@tuna karahan

-Paylaşılan yazı bu olaya ışık tutamaz maalesef.

-Kanseri önlemenin en iyi yolu,etkilerden dolayı bazı hücrelerdeki bozulan DNA'nın onarılmasıdır.İşte demesi kolay ama uygulaması zor olan kısım budur.Yüzyıl boyunca araştırılan konu budur işte.Bir ekleme: Uzun uzay yolculuklarının olabilmesi için de DNA onarımı gereklidir.Kozmik radyasyon'dan dolayı katarakt ve kanser olmamak için.

Geri