Scudo Sports

Kampta Duş ve Tuvalet Çözümü: Kavurmalı İstiridye Mantarı

ayhanakbuga

Daimi Üye
Tepki
541
Bisiklet
Scott
Yeme ve içme insan için nasıl bir fizyolojik ihtiyaçsa, tuvalet ve kısmen duş yapmak da fizyolojik ihtiyaç. İnsanın bu ihtiyacını gidermek için -özellikle araçla yapılan faaliyetlerde (kamp, piknik, deniz sonrası...)- yapılan güzel bir ürün Quechua Cabin Seconds 2 SECONDS KAMP DUŞ KABİNİ.

Portatif olduğu için kazık çakılabilecek her yere kurulabilir ve yeri değiştirilebilir. Özellikle bayanların "kampta tuvalet ve duş nasıl olur ki" endişlerine de çözüm olabilir.

Muadili bir ürün kullanmadığım için başka bir ürünle karşılaştırma yapamıyorum. Kumaşı kaliteli, fermuarı dayanıklı... Severek kullanıyoruz :)

Scudo
Hocam süpersin, hobilerin için masraftan kaçmıyosun :harika: Bu arada Decathlon'da olup da sende olmayan bir ürün var mı? :D

• Beğen
Tepkiler: ayhanakbuga
@Devenez ce que
Sağolasınız. Babam ev almak için biriktirdi, hep temkinliydi. Bendeki yan etkisi bu oldu "çula, çaputa, hırdavata... gidiyor param" Allah'a şükür ailemi zor duruma sokacak şekilde değil :) Hanımı çadırla seyahate ikna etmenin yoluydu bu kabin. Benim 5 yaşındaki oğlum da evin dışında tuvaletini yapamıyor. Bu kabin ona da iyi geldi :)

Bence rota ürinde oteller işaretlenmi belli aralıkta otelde dinlenilmeli, duş alınmalı vs. Tuvalet için, küçük tuvalette sıkıntı yok :D büyük tuvalet ihtiyacı için petrol ofisleri rotada işaretlenmeli.

• Beğen
Tepkiler: ayhanakbuga
@-Skynet-
Evet sizinki de kişiye özel bir çözüm :)
İşin şeyi çıkacak ama ben çok zorda kalmadıkça (büyük tuvalet için) Umumi tuvaletleri birileri sıra beklerken veya kapının önünde biri beklerken kullanamıyorum. Cinslik, fobi (adı konulmuş özgül olanı ben bilmiyorum), bir çeşit manyaklık denilebilir belki buna; ama belki vardır az da olsa benim gibileri :)

@ayhanakbuga
Yok ya petrol ofislerinde o kadar kuyruk olmaz, olsa olsa dinlenme tesislerinde olur. Tuvalet konusunda tek sıkıntı, sen tuvalete gidince, bisiklete, ekipmanlara kim sahip çıkacak?

Geri