Scudo Sports

Kalpiye Pedal Hakkında

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Emre G.

Forum Bağımlısı
Tepki
774
İsim
Emre Gulen
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Merhaba.

Bu kalpiye pedallar hakkında merak ettiğim şeyler var. Bu pedallar sonradan bir aparatlamı uygulanıyor yoksa komple pedalla beraber olarakmı satılır? Bu pedallar ortalama kaç liradır? Nerden Bulabilirim? Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Teşekkürler.http://0.tqn.com/d/bicycling/1/5/N/1/-/-/pedalclips.jpg

Scudo
Sonradan alınıp resimde gördüğün tip pedallara aparat olarak takılabilir.Yada pedalıyla beraber komple de alabilirsiniz.Ama böyle bir niyetiniz varsa ben,size SPD pedal öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
@AYDIN DİRİCANLI

Teşekkürler spd pedal tabiki daha iyi ama fiyatlarından ötürü düşünmüyorum şimdilik .

(link)
Linkte bulabilirsin. Bende pedala takılması için vidaları çıkmamıştı bisikletçide hallettik. Uzun süre tur için kullandım. Spd ye geçmeden önce kullanılabilir bana kalırsa, alışma açısından iyi olabilir. İlk kullandığım zamanlar bende kırmızıda durunca yere düşücekmiş gibi oluyordum neyseki hiç düşmedim bu yüzden. Daha sonra bu iş otomatiğe bağlanıyor zaten durmadan önce hemen ayağın birini çıkartıyosun, bir süre sonra kalpiyesiz pedala geçince onun eksikliğinide çok yaşadım, sürekli aynı noktadan pedala basınca ve bayırlardada pedalı yukarı çekince bacak kaslarınıda belli bir disipline sokuyor bence. Son olarak, iyi bir ayakkabıyla kullanma ayakkabının ön kısmını aşındırabiliyor, kullandığın ayakkabıda yumuşak tabanlı olmazsa daha iyi olur güç aktarımı açısından.

• Beğen
@mustafa şükrü yıldırım

Teşekkürler .

Konu Kilitlenebilir.

Benim önerim ikinci el spd pedallara ve ayakkabılara bakmanız. Çok uygun fiyatlara iş görebilecek ürünler bulmak mümkün forumda.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri