Scudo Sports

Kainatın en özel bisikleti... ikinci eli 50 bincik

Scudo

Son zamanlarda izlemişsinizdir dünyanın yuvarlak olmadığını savunan adamı. Hani şu portakal örneği ile bu tezini de destekleyen... İşte aynı modelin bir başkası da bu. İyi ki Lamborghini'nin otomobiline sahip değilmiş, ne isterdi acaba?

@chtaktag

Çok abartmış ben genelde abi seni inandırsın.... diye başlayan cümle geldiği zaman kesin yalan gözüyle bakıyorum.İnsana demezlermi madem bu kadar özel neden satıyorsun diye :) Birde paraya sıkıştım desin tam olsun :)

olur öyle şeyler fazla takılmamak lazım. :) :p
haa şu var : ellibinlik bisikleti 2500 liraya aldım diye hava atmak istersen o ayrı..:)

ben bunu forumda 12.000 liralık bisiklet tavsiyesi isteyen birine önermiştim :)

@Ömer Dilek

O zaman ilancı arkadaş çok fena üfürmüş :D

319$ :in:

Bisikletin gerçek fiyatı belli oldu 681 TL.

4319 TL kar ile satıyor bisikleti :)

Gümrükte unutulan donu, atleti satan adamın eline anlattığı gibi değerli bir bisikletin geçeceğini ummak zaten mümkün değildi :) muhtemelen bu arkadaşın gümrükle ilgili bir bağlantısı var bu bisikletide biri getirdi, ya unuttu yada gümrük parası bisikletten fazla tuttu bıraktı gitti.

@Furkan Tamer

Yalnız bisikleti 5.000 değil 50.000 TL'den satıyor :) 49.319 TL kâr. Maşşallah!

İlan ile ilgili şikayetim var butonuna basıp şikayet ettim, sizlerin de şikayet etmenizi öneririm ki böyle dolandırıcılar çoğalmasın.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Bu arada bisikletin özellikleri kısmında "Elektrikli, Katlanır, Tandem, Engelli Bisikleti" özellikleri var :D
Aynı anda bütün bu özellikleri bünyesinde barındıran bir bisiklet herhalde 50bini hakediyordur.

319.-USD yurtdisi 2. el fiyati :)
Turkiye'ye girerken gumrugu, KDV'si, birde arkadasin anlattigi katmerli manevi degeri ile 50.000.-TL olmasi normal :p
Eskiden meshur bir Sülün Osman vardı. Onun zamanında internet olsa neler yapardi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Efecan UZUN
Iste almanyadaki 50000'lik lamborghini bisikleti.... :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: sezer_57
Kekmeye insan arıyor çok net . Diğer ilanlarına bakın az çok belli :)

Rahmetli Ciclo ,rahmetli Cic,Allah rahmet eylesin tövbe tövbe....:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Bence ilan sahibi kendi elindeki bisikleti şundan zannediyor:

(link)

@Murat Cömez

Bakalım 399€ luk ilanı adama mesaj olarak site üzerinden gönderdim bakalım nasıl bir tepki gelecek :)

Geri