Scudo Sports

Kadrom yandı!!

Faik BİLGİN

Forum Demirbaşı
Tepki
168
Scudo
eline sağlık bence çok başarılı,nasıl bir yöntemle yaptın,tebrikler
Alp ASLAN

Güzel bir çalışma. ;) Ayrıca renkleri çok canlı. :)

Faik gerçekten çok güzel olmuş.tebrik ederim başarılı bir çalışma.

@Onur Kahraman

yok be kardeşim merzifonda airbrush yapan yer ne gezer.bırak yapmayı ne olduğunu bilen nadirdir:)

İlk deneme için başarılı diyebilirim.Renk geçişleri fln güzel olmuş.Ama alevlerin şekli biraz daha güzel olabilirdi.En zor kısmıda o zaten bende bu şekilde bişey yapmaya çalışıyorum ama şablon oluşturtamadım istediğim gibi.Pinkbike a bakarsan bu tarz çalışmalar var ordan fikir edinebilirsin.

Bundan iyisi Sam'da kayisi derler bizim oralarda, cok guzel olmus. En onemlisi de, kendi el emegin goz nurun ;)

Çok teşekkür ederim.Öncelikle kalıp çıkarttım.Bu kalıp kağıt bant ile yaptım.Sonra üzerine kendi çizdiğim alev desenini uyguladım.Son olarak küçük bir tabanca ile 5 ytl lik bir boya ile böyle oldu işte.Bisikletin geri kalanını sizlerle paylaşacağım ama biraz aradan sonra.Bakalım kaç kişi beğeniyo.

bu acemi lik yapıtın ise ustalığını görsek nasıl olur acaba .

eline sağlık acemi birine göre çok çok iyi

teşekkürler

@propcadmin

Aslında bu air brush çalışmasına giriyor.Tabanca ve boya aynı.Bu arada Merzifonda senin bilmediğin öyle ustalar varki arabanın üstüne senin portreni yaparlar.:)Yani Merzifon deyip geçme.Birçok alanda birçok ustası var.

gerçekten güzel olmuş 13-14 yaşındayken alev topu ve arkasında alev yapmayı planlıyordum yapmadım içimde derttir hala :p

elinde saglık oldukça iyi

gercekten tebrikler guzel olmus bir sablon duzeni ile cok daha guzelini yapacagina eminim calismanda basarilar

Tebrikler çok başarılı bir çalışma , alttaki alevin deseni farklı olsa daha hoş durmaz mıydı ?

@MTB-BiKE

Bende ayni seyi soyliycektim hatta aklimdan hayal bile kurdum okumadan acaba nasil yandi ? :)
guzel olmus kadronuz ama ben genellikle mavi seviyorum serin serin bole:)
Kadrom donarmis:):):)

Geri