Scudo Sports

Kadrom çatladı al malzemeden napabilirim üst borunun alt tarafından?

Scudo
Birşey yapılmaz yapılsa da güven vermez.

çelik japonu vb şeyler olmazmı küçük birşey sadice ilerlemesini engel olabilir miyim ?

@corones26 Kırık/ çatlak kısmın fotoğrafını atabilirseniz ona göre yorumlayalım...

@#ŞARBAY#

görüntünü sadice orta kısmında çatlak var gerisi boya ince telle baktım sadice küçük bi kısmında tel boru içine giriyo

Dosyalar

• 2016-06-07 15.33.38.jpg
    2016-06-07 15.33.38.jpg
    54 KB · Okunma: 48
  • 2016-06-07 15.33.43.jpg
    2016-06-07 15.33.43.jpg
    57,4 KB · Okunma: 47
  • 2016-06-07 15.33.49.jpg
    2016-06-07 15.33.49.jpg
    134,3 KB · Okunma: 47
Hocqm maalesef celikten farkli olarak alüminyum catlagi alir yürür. Oraya macun cekin kaynak yapin vs farketmez.
O kadro maalesef tamir edilemez.

Ya catlak iyice ilerleyene kadar kullanin ya da en iyisi hemen degistirin.

Degistirene kadar da bozuk zeminde pek kullanmamaya calisin derim.

bayadan beri böyle atlayıp zıplıyom bişey olmadı ve hep aynı şu ana kadar ilerleme görmedim

@corones26

Ruhunu huzura kavuşturmaktan başka çıkar yol yok maalesef. İsmide oldukça etkileyiciymiş orbisplus falan.

Çatlak olduğuna emin misiniz? Boya kalkması olmasın. Kadro en çok sele borusunun giriş kısmından, arka disk altındaki bacaktan ya da furç kısmından çatlar. Belirttiğiniz yer basıncın yogun olduğu bir yer değil. Oradan nasıl çatlattınız anlayamadım.

hiç çatlak gibi durmuyor boyanın başına bir hal gelmiş ihtimali %80 oradan çatlarsa zaten firmanın size yenisini verme ihtimali %90 bisiklette hiç bir darbe çarpma izi yok üstelerseniz sorunsuz yeniletirsiniz. bisikleti kanırtınca sağdan soldan pedalına yandan basınca çatlak hareket ediyorsa çatlaktır. yoksa dediğim gibi boyada sorun var.

abi al bi tane yeni kadro boşver uğraşma

Garantisi yok mu firması ile konuş değişim olur inşallah.

Geri