Scudo Sports

kadrom buyuk geldi. değişrireceğim. ne almalıyım?

@????

Espirisine söylemiyorum, o bisiklet sana küçük bile..

Önemli olan, diyelim önüne aniden birşeyler çıktı birden frene bastın ve iki ayağını aynı anda rahatlıkla yere basabiliyor musun?

Scudo
@vebag Seleyi ileri almis felan ya ondandir simdi ben ayarlamasinida soyleyeyim.
Pedal en alt konumdayken topugunda pedala bas ve bacagin duz olacaka sekilde selenin boyunu ayarla sonra pedal ileri bakacak sekilde yere paralel iken normal bi sekilde bas pedala ve dizin pedalin ortasina gelecek sekilde seleyi ileri geri ayarla.

• Beğen
Tepkiler: vebag
@vebag hayır. Üst kadro borusu apış arama değiyor. Ama selenin olduğu kısımda 1 cm gibi boşluk kalıyor. Üst kadro borusu eğimli

@nbacıshaquılle hocam ben selenin ayarı en on tarafında iken gidona yetişebiliyorum.seleyi dediğiniz ayarda yapmak bu mesafeyi açmaz mı?

@???? Açar da dostum senin bisikletten en iyi performansı alman ve bacak hareketlerini en iyi şekilde yapıp kaslarını orantılı kullanman için kondordan ödün vermen gerekiyor ki bu işe başladıysan bence böyle yapmalısın he böyle bi yasa yok sadece öneri tabiki boyun ağrısıda önemli ama bacağın da ağrıyabilir bilemem.

Tüm arkadaşlar sorunun en pratik çözümü için cevap vermişler zaten siz sele ayarınızı sitedeki verilere göre yapın doğru diz ayarınızı elde edin kadronuz bence büyük değil gidon boğazı ve gidon la olay çözülür, kadro değişikliğine gitmenize o kadar masraf yapmanıza gerek yok.

Geri