Scudo Sports

Kadroda sıyrık

Tepki
9
2 hafta önce bianchi speed 1000 aldım mat gri-beyaz renkli,Bugün işe geldim her zamanki yerine kitledim bisikletimi,bi mal mülk düşmanı yere düşürmüş bisikleti,bağlı olduğu direğe sürtmüş boyası kalkmış,nasıl düzeltebilirim?

Scudo
Oje kullanın.

@Uğur S.
Şeffaf mı olacak birde mat gri oje bulunabilir mi ki?

Fıtoğraf atabilir misin ? Bende de var benzer bir durum

Oje deneyen var mı acaba

Oto sanayide rötuş yapilabilir

En azindan cikmayacak solmayacak bir boya olur

Mat oje buldum ben siyah. Çok acaip şekilde bisiklet rengine denk düşüyor kuruyunca.

• Beğen
Tepkiler: huseyinbagit
Arkadaşlar bu bisiklet. Çizik olaması gayet doğal. Çizilmesini istemiyorsanız duvar asın. Çizilen yere oje sürünce onu da korumak gerekir. Oje çözüm değildir. Bir süre sonra o da aşınır. Çözüm tamamen boyamak. Bunun için de bisikleti biraz eskitmek gerekir diye düşünüyorum. Bence en mantıklı çözüm çizilen yere Ad Soyad ve kan gurubu yazılı bir etiket yapıştırmak. En azindan nereye yapıştırsam acaba diye düşünmeye gerek kalmaz. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Ojeyi görsel için tavsiye etmiyorum aslında ben size.
Yağmur, çamur nedeniyle ıslanıp korozyona uğramaması için hava ile temasını kesmek gerekir. Oje güzel bir çözümdür.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
uploadfromtaptalk1442133348159.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/09/13/8268894ac563122c31be585c0e8a85d0.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/09/13/dbde66084a151810dd7263e1b48e7aab.jpg

Piyasada her renk oje bulunuyor. Metalik gri, metalik kırmızı, parlak siyah ve mat gri ojeler alırken satıcı tuhaf tuhaf bakıyordu sadece, başka sorun yok. :) Yılda 1 falan (atıyorum, süre değişebilir) yenilemeniz gerekir. Yakından bakınca belli olur ama renk tonunu tutturursanız çok fazla sırıtmaz. Aynı tonda bulabilirseniz sprey boya da olabilir. Kadroyu bilmiyorum, alüminyum mu yoksa çelik mi... Çelikse ve etiketli çözüm yapacaksanız, çizik olan yere ince bir kat boya/oje/vs. geçin.

1 haftalık kron xc 500 kadromda altta boya atığı olduğunu farkettim. Düşmedim, çarpmadım. Bisikleti birleştiren arkadaş mı yapmıştır yoksa gelişi mi böyledir? Garanti kapsamına girer mi?

Geri