Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

!!!!!!! kadroda kalan japon yapıştırıcsını çıkarmam gerek !!!!

efes-2005

Üye
Tepki
5
arkadaşlar kadrom da önceden böyle küçük küçük türk bayrakalrı yapıştırmıştım
ve şimdi onları çıkardım
(göğüs kafesi altında bulunduğundan ve bayrağımıza saygısısızlık düşüncesi sebebi ile)

http://img95.imageshack.us/img95/8277/resim04tt0.jpg

bu resimdeki gibi bayraklar vardı şimdi çıkartınca altında kalıp olarak japon yapıştırıcısı kalmış :

http://img221.imageshack.us/img221/7963/fotocb4.jpg http://img221.imageshack.us/img221/3793/foto01yg4.jpg

evet arkadaşlar ben bu kalan lekeleri mi desem kalıpları mı desem nasıl çıkaracağım yardımalrınıza ihtiyacım var... yardım edenlere şimdden teşekkürler...

sentetik tiner çıkarmadı.

Scudo
normal sticker kalıntılarını benzin veya tiner çıkartıyor ama japonu çıkartır mı bilmiyorum.

gemi modeli yaparken çok fazla japon kullandığımdan kalıntıların gitmesinin bir yolunu bulabilmiş değilim, tek çare jiletle nazikçe kazımak. Bbazı japon yapıştırıcılar kuruyunca çok rijit hale gelip dökülebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: efes-2005
Yaw ben napcam o zamn

benziniz sürmeden önce stickerin ufak bir yerinde deneme yaparım sona sürerim dün biraz bıçakla uğraştım boya çizildi baya bi çizilmişti sonra devreye pasta cila girdi Allah'a şükür çizikten eser kalmadı olmassa benm biiskletciye götrim o bişiler yapsın ben yaparken daha beter batırırım valla

bence bisikletçi dahada kötü yapabilir aklında olsun...sen oraya kaynar su döküp yapıştırıcıyı yumuşatmaya çalış vedaha sonra tekrar kazımayı dene yavaş yavaş...

• Beğen
orayı sıcak suyla yumusattıktan sonra selulozık tıner surse işe yaramazmıki???

• Beğen
japon yapıştırıcılar adhezif esaslılardır. temizlemek için solvent gerekiyor. Nette bulduğum önerilen temizleme solvenine örnek "Metil Etil Keton". valla bizim okulun labaratuarında var ama :D

• Beğen
Tüm yardım eden arkadaşlara teşekkü ediyorum ve iş başına geçiyorum

önce Fren telimi değiştireceğim ve ardından japon yapıştırıcısını çıkartmaya uğraşacağım şu aseton galiba işe yarayacak gibi önce onu eneyeyim tabi ewde asteon varsa da ha sonra da sıcak suyla yumuşatırım ama tabi aseton çıkarmassa

Yardım edenlere Çok teşekkür ederim inşallah bisikletin üzerindedn çıkartabilrim

bu arada ben bisikletimin 4 aylık bakımıydı yanlış hatırlamıyorsam üsküdar - istanbul Atilla bisiklet kliniğinde yaptırmıştım

yaklaşık 1,5 yıl kadar oldu yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kadar bisiklet orada kaldı amartüsör de sorun vardı ve yenisini garanti kapsamında takmışlardı.... Bir başka yetkili servis ise bunun garantiye girmeyeceğini söylemişti... Buradan Atilla Bisiklet kliniğinde çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum....

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
yaws abilerim demin astona benzer bişey buldum ewde kimse yoktu kokladım dedim bu aseton heralde:D

sona sıktım yine çıkmadı aldım elime bıçağı hafif hafif vurdum japon kalıntısına japonu çıkardı ama altındaki boyayı da almış:( ufak bi yer fazla belli olmuyo
sadece bitanesinde ve fazla görünmeyen bir yerde denedim bunu sonuç belli olamadi deli olcam yaws keşke sürmseydim....

Şimdi 5 yerde daha far bu kalıntıdan ve benzin olur mu arkadaşlar??? kesin çıkartır derseniz onu deneyeceğim sticker in üzerine de artık muşamba fl n gereriz olmamı yaws??? Ama aseton değilse eğer o sürdüğüm şey asteon la deneyeceğim asteon aklıma yatmıştı ama işte...

arkadaşlar Yardımlarınz için çok teşekkürlr umarım kafanızı ağırtmıyorumdur....

Selam ,

İçerenköy Carrefor'un yanındaki yapı market'de , kasaların yanında asılı idi, japon yapıştırıcı ve ayrı bir ambalajda japon yapıştırıcı temizleyicisi

Halen varmı bilmiyorum ,
işini görebilir

Hakan KAYIŞLIGİL

• Beğen
iyişallah bisikletın üzerındekı japon yapıştırıcısını çıkarmışındır herkez bişeyler önermiş

@dagci

henüz çıkartmadım ama çıkartacağım Allah izin verirse....

bu konuyu da zaten herkes önerisini söylesin diye açtım ;)

Ve içlerinde en beğendiğinizi ve kafanıza en yatanı uygulamaya sokarsınız;)

benm aklıma şu ana kadar yatmayan olmadı ama uygulayamadığım oldu...

yardım eden herkese teşekkürlerimi yine sunayım...

bu arada iç erenköy carrefour un yanındaki o japan yapıştırıcı çıkartıcı pahalı bişey mi ona göre ailemden para isteyeceğim de.....

bu arada ben de ümraniye carrefour a yakın oturuyorum ordaki yapı markete yarın gideceğim aklıma getirdiğiniz için size teşekkür edreim

slm kardesım bak baya kalıcı bır yapıstırıcıdır japon benden sana bır onerı selulozık tınerle cıkarabılırsın ama boyaya zarar verebılır ama bı yoldaha var selulozık tınerı beze ıalarken ısladıgın bez nemlı olsun ozaman boyaya zarar vermez dıye bılıyorum sadece yuzeysen temızler ozamn ok
genede sen bılırsın

Bu arada kadroya bıçak vurma işine bayıldım...Abicim ağaçtan temizlemiyorsun ki "japon yapıştırıcısını"...:D

Evet o carrefour satılan Çıkarıcısıyla beraber olan japonlardan kaliteli kırtasiyelerdede bulabiliyorsun aklında olsun...Ve çıkarıcısı da işe yarıyor...Bir sürü hurafeden en iyisi o olucak heralde...Çünkü bu gidişle kadrondaki boya yapıştırıcıyı çıkarırken sildiğin bezde kalacak gibi....

Neyse kolay gelsin, Sonuçtan haberdar et bizi...;)

Gaz YaĞi Dene Sikica Ov HeÇ BİŞİ Dayanamaz Ona

aseton,olmazsa mazot ama sakın yazıların üstüne buşatırma mazotu haşat eder.

mazot asfaltın parçalarını bisikletimin üstünden + arabanın üstünden çıkardı.

olmazsa jarkadaşlarındediği kullanırsın.Benzini fazla bulaştırmazsan pek zararı olmaz kullandım.ama en iyisi mazot yada japon çıkarıcısı.kolay gelsin

Geri