Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kadro üzerine stıcker orjinal

dagci

Forum Demirbaşı
Tepki
574
kadro üzerine sticker orjinal nereden bulabilirim cannondale sticker bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim:)

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
Scudo
eger turkiye de baktin ve bulamadiysan sana bi adress vereyim...
bilmiyorum izin veriliyo mu baska bi sitenin ismini vermek ama deniyim:)
www.ebay.com burdan keisn bulursun. buldugunda adama mail yolla turkiyeye yollarmisin diye. masrafli olur ama bastan soyliyim...

• Beğen
Tepkiler: dagci
Yada (link) adresine gidip istediğin markayı bularak bunları düzenledikten sonra bi cd ye çekip (REKLAM SAYMAYIN yardım ediyorum:D) Kadıköy de yazıcıoğlu iş hanının olduğu sokaktan yukarı doğru çıkarken Cemil Özalit'e gidip bu stickerları bastırabilirsin.Fakat burda yaptırdığın stickerları yapıştırdıktan sonra sprey vernik ile üzerlerini kapatmazsan ilk yıkamada çıkıyorlar haberin olsun.

Folyo'ya baskı yapan bir yer bilen var ise paylaşalım cümbür cemaaat herşeyi bastırırız.

• Beğen
Folyo kesimle benim bisiklet üzerindeki TAXI yazısını üsküdardaki tanıdığıma yaptırdım...Oldukça güzel oldu hatta şimdi Tribal bir yazı ile TAXI ve Nick imi yazdıracağım...TAXI denemelikti...Tutuyor mu çıkıyor mu falan diye...Ama üstüne WD 40 dahi geldi birşey olmadı...Herhangi bir reklamcıyla kanka olup orda istediğiniz cizimi yazı türünü bastırmanız bayağı ucuza geliyor tavisyemdir...

Sonuç: En yakında ki folyo kesim yapan reklamcıyla kanka olunuyor...:D:D:D

• Beğen
Orjinalini bilemem ancak Halil arkadasımızın daha iyi bildigi ama ad olarak bildigim Corel Draw programındanda yazaıp sonra reklamcı yada tabelacı gibi yerden ıstedıgın boyutta transfer kagıdına stickerı edinebılırsın(Ör:Chaari nin Killer Drop off stickerları gibi)Ancak bunun ıcın Cannondale in fontunu ınternetten bulup ıondırmen gerekecek bilmem belkıde programın ıcınde cok benziyen vardır...(Specialized markasının fontuna benzeyen vardı)

Evet Erkal, Corel Draw. Folyodan lazer kesim işlemi için tasarımın Corel Draw'da yapılmış olması şart. Yazılar, aynı taksilerin yanlarındaki plakalarının yazılı olduğu gibi bir folyo üzerine kesilerek oluşturuluyor. Transfer kağıdına alınıyor ve uygulanıyor. Tek veya 2-3 renkli baskılarda iyi sonuç alınıyor. Jelatin benzeri bir kağıda yapılan baskıya göre çok daha dayanıklı. Etkilendiği herhangi bir şey yok (Asit ve kuvvetli çözücüler hariç).

Evet Corel Draw daki çizimleri Piloter da kesiyorlar...Folyo üzerine yapılan işlemden sonra Transfer kağıdını üstüne yapıştırıyorlar...Bundan sonra tek yapmak gereken yerini doğru ayarlayıp yapıştırmak...Birde yapıştırlan yeri daha önce kolonya yada asetonla silerseniz daha sonra yağ yada kirden dolayı ortaya çıkacak sticker kalkmaları yaşanmaz...

Font olayı hakkında bir bilgim yok ne yazıkki bilenler yazarsa sevinirim...:)

(yaw özür dilerim de aynı anda yazmışız...Çift dikiş oldu konu:p)

Saygılar

johny/TAXI

• Beğen
Yüzlerce font bulabileceğiniz internet siteleri var :). Bende de bir çok örnek var. Valla süper oluyor ;).

Ancak atlanılan bi nokta var ki cok ufak fontlar yada cok karmasık sekıl yada yazı fontları ya cabuk kalkıyıor yada kopuyormus ınceldıgı yerden(bilgi için halil) :)

• Beğen
Tenk yüüü :D:D:D
Bu iyi oldu...Cünkü ben TAXI yazısını denemelik yapmıstım...Simdi Tribal gibi birsey bulursam nickim olan nan piru yu yaptıracağım...

Site linkleri olursa sevinirim:)

• Beğen
Corel Draw profesyonel bir grafik tasarım programıdır. 2 boyutlu grafiklerin AutoCad'i diyebiliriz :). Ücretsiz olarak download etmek söz konusu değil.

ewet bende aradım free download edemiyoruz sitelerde hep ücretli olarak gözüküyor

• Beğen
eMule den tam sürüm indirip craagle la serial ve sifre bulabilirsiniz...Ama uzun sürer...Zaten buna gerenk yok:D...
Reklamcıyla kanka olursanız istediğiniz şeyi o yapıyor...:)
Size sadece transfer kağıdını kaldırıp düzgün yapıştırmak kalıyor...;)

• Beğen
Fontlar için çok uğraşmanıza gerek yok.Kadıköy yazıcıoğlunun yanındaki geçitte bir sürü font cd si satıyorlar binlercesi var.2ytl falan cd nin tanesi.kestirmek problem değil fakat folyo üstü digital baskı yapan yer bilen var ise lütfen yazsın bnm kendi tasarımlarım falan da oluyo.İsteyene de elimden geldiğince yardım edebilirim. Kesim yapan yer çok ama renkli baskı yapan yer bulamadım.Kağıda basılıyor daha önce yazdım ama ömrü çok kısa.Folyoya baskı lazım arkadaşlar. Size kendi yaptığım bir örnek ekliyorum alta.

(link)

(link)

Bunları nerde nsl bastırabiliriz mesela???

Bu logoları en iyi ozalitçiler basar. Ancak onların baskı yaptıkları etiketler çabuk kalkıyor. Üzerine DC-Fix çekmekte yarar var ;)

@cannonfire
bu etıketler çok güzel ama ben rıca etsem yazdıkların gıbı ben bulamadımda SPECIALIZED BULABILIRMISIN ÖTEKI YAZILAR GIBI SITEYE KOYARSAN İYİ OLUR GÖRME AÇISINDAN simdıden teşekkür ederım

• Beğen
Geri