Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kadro olurmu

intikam91

Aktif Üye
Tepki
149
İsim
Sercan A.
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
kısmetse 1-2 gün içinde kron xc 1000 alıcam ancak boyum 1.90 19" alıcaktım ama yokmuş 17.5 verelim sana dedi bende tamam dedim acaba zorluk çekermiyim çok fark varmıdır

Scudo
yaş 15
boy 190
hey maşşallah :)

benim boyum 186
17.5" kullanıyorum

ama ben uzun sele borusu ile kullanıyorum!! (300-350mm)

bence 19" almaya çalış sen ;)
boyun tam oturmamıştır daha uzarsın bence senin için en iyisi 19" ;)

bende ısrar ettim ama kalmamış 19 inşallah çok küçük gelmez 17.5

İntikam91 17,5 kadro sana ufak gelebilir. Belki bacak boyunu bir şekilde sele borusu vs ile kurtarırsın ancak kadronun uzunluğu konusunda sorun yaşayabilirsin.
Kadroların boyları ile sadece sele borusu yüksekliğinin değişmeyeceğini hatırlatmak gerekir;)

19" alın kesinlikle. Uzun sele borusuyla kullanırım filan diye düşünüp almayın sakın.

Bende de ilk bisikletimi alırken kron xc 100 de aynısı olmuştu bence kesin 19" almalısın. gerçekten küçük geliyor.özellikle kolların uzun kalıyor. yine de sen bilirsin

''Hey maşallah!''a katılıyorum Ercan Abi :)

Kadro mutlaka 19'' olsun. Zira boyun daha uzayacak, bu bariz. Basketbol da oynuyorsundur tahminice, bir-iki sene içinde 17,5 kadro sana büyük problem olabilir. 17,5 alıp, ilerde değiştirmek zorunda kalabileceğini göz önünde tutarak, bütçeni biraz daha yukarı çekmeye çalış ve 19'' kadrosu olan bir üst model KRON al derim ben. Tabi tercih senin.

Geri