Scudo Sports

Kadro içinden kablo geçmesi avantajlı mı değil mi?

Ben şunu merak ediyorum Bu kablolar borunun dışında olduğunda üzerine çanta vs takınca sikintı olmuyor mu kullanım açısından ?

Scudo
Günümüzde 2020- kablolar kadronun içinden geçmiyorsa, o bisiklet değildir.

Ben şunu merak ediyorum Bu kablolar borunun dışında olduğunda üzerine çanta vs takınca sikintı olmuyor mu kullanım açısından ?

Bende şimdiye kadar bir sıkıntı yapmadı , triban500 de üstteki kablo tam alttan değil hafif yandan geçiyor , bisikleti tek elle taşırken hiç sorun yok. Ayrıca çanta cırtları kablonun üstünden geçiyor orda da sıkıntı yok.

Aerodinami diyen arkadaşlar ciddi olamaz şaka yapıyorlar bence? Kaç km ile bisikletinizi sürüyorsunuz ki kadro üzerindeki 5 mm kalınlığında bir kablo rüzgar direncinizi etkiliyor, aeordinamizminizi bozuyor? Bence olayı uzay teknolojisine dayamaya gerek yok sadece daha estetik duruyor ve bu yüzden bazı firmalar böyle tercih ediyor bence yani tarz meselesi.

epey kişi boş yapmış bu başlık altında bence artık dağılın.

Kabloların su ile temasınıda kesiyor. Görüntü kirliliğini önlüyor. Sıcak soğuk farkını azaltıyor ,bu vites ayarı için önemli. Aerodinamik olarak %1 kazandırıyorsa bile neden içeriden geçmesinki

Dış kablo değişirken anamı ağlattı geçen gün

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
En güzeli, alacaksın matkabı kadroyu delip kabloları içeri alacaksın kendin. Mis.

Bence kabloların içerden geçmesi tamamı ile estetik kaygısından kaynaklı. Bende kabloları,kadronun içinden geçen bir bisiklet kullanıyorum. Estetik harici bir faydasını görmedim.

Kablolarin kadro icerisinden gecirilmesinin en buyuk sebeplerinden birisi yol bisikletlerinde yeni trendin entegre kokpit olmasi.
Eskiden ust seviye bisikletlerde bu varken, artik yeni cikan modeller orta seviyeden itibaren entegre kokpit sunmaya basladi. Ortalikta kablo yok, drop bar daha aero, daha yakisikli gorunumu var.

GF_010-Group-Test-Girona-Cervelo-S5-Disc-Test-Review-004-1140x760.jpg
29218166557375.5b37ef2c2c44a.jpg
csm_Innovation-771x480-ICS_Timemachine-Road_1fbea6bab6.jpg

Son düzenleme:
Bence kabloların içerden geçmesi tamamı ile estetik kaygısından kaynaklı. Bende kabloları,kadronun içinden geçen bir bisiklet kullanıyorum. Estetik harici bir faydasını görmedim.
Kendi yazıma bir ekleme yapayım. Bana bir şans daha verilseydi, yine kabloları içerden geçen bir bisiklet alırdım.

Kablolar hic gecmese bir yerdende bizde bu bir sonuca varamayan sohbeti yapmasak.

Artik insanlar hayatın her alaninda kendini ozel hissetmek istiyor. Herkes kral , prenses.
Çok degil, daha gecen sene televizyonlarda kendini taşiyabilecek eşler arayan hem cahil, hem yaşli , hemde hic bir albenisi olmayan hanim ablalarin showlarini izledik Evlenme programlarinda.

Dedigim gibi hayatin her alaninda bu kendine ozel muamaleler isteyen , adeta efsunlanmis kitlelelerin arzulari , istekleri bitmek bilmeyecek gibi.

Ama gercekler o kadar ekstrem ki ; Ben artik bilgisayarimda soyle bir mesaj gorup beyaz tavşani takip etmek istiyorum .
2019-08-28 03.38.47.png

Bisiklete binmek keyiftir. Kıldır yündür diye neden kendinize dert çıkarıyorsunuz? Kasksız da bindik çünkü kask yoktu. Kask yok binmem demedik. Gönlümüz 4 milyonluk bisikletteydi babamız 2 milyonluğu alabildi o da taksitle, buruk bir sevinçle şükrettik. Önemli olan kablonun iş görmesi nereden geçtiği değil.

Görüşlerinize saygı duyuyorum fakat açık sözlü olmak gerekir ise, hepimiz aynı yollardan geçtik. Bence burda serzenişli cevaplar yazmak yerine kabloların içerden geçmesinin faydalı ya da faydalı olmadığı hakkında konuşmak daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
47573211_10155587016681710_4389733073621614592_n.jpg

en temizi

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Görüşlerinize saygı duyuyorum fakat açık sözlü olmak gerekir ise, hepimiz aynı yollardan geçtik. Bence burda serzenişli cevaplar yazmak yerine kabloların içerden geçmesinin faydalı ya da faydalı olmadığı hakkında konuşmak daha iyi olacaktır.
Carraro sportive nero yu, 1x11 den 2x11 yapmaya kalktım. Erdoğanlarda Mehmet Bey ile 20 dakkamızı aldı kabloyu geçirmek. Allah kabul etsin şeklinde bir tasarımsa kadro, bildiğin işkence. Düzgün bir kadrom olmadığı için olumlu bir deneyimim yok maalesef.

Kablonun içeriden geçmesinin aerodimamiğe katkısı olduğunu söyleyen uzmanlar var ama bu sadece profesyonel yarışlar için geçerli olmalı. Bunun bize çoğumuzun hissedebileceği bir katkı sağladığını sanmam

• Beğen
Tepkiler: Samsam
Geri