Scudo Sports

Kadro Çantası Yapımı

Tepki
104
Selamlar, çoktandır kadro çantası arıyordum sonunda kendim yapmaya karar verdim ilk aşamayı geçtim. diğer kısımları tamamladıkça buradan paylaşabilirim.

ilk aşama için kullandığım malzemeler

-maket bıçağı
-metre
-pvc boru
-su geçirmez kumaş (ne kadar su geçirmez tartışılır)
-bant

önce pvc boruyu kadroya yapışacak şekilde ölçülendirip kestim. kesim aşaması zorlu olabilir ben maket bıçağı kullandım. daha sonra kadronun şeklini alan pvc boruyu kenarlarından bantlayıp kadronun nispeten kalıbını çıkarmış oldum. daha sonra kumaşı buna göre kesip bıraktım.

ikinci aşamaya henüz geçmediğim için malzemelerini ve yapım aşamasını yazmıyorum. bu aşamayı tamamladığımda buradan yayınlarım tekrar.IMG_1320.JPG IMG_1321.JPG IMG_1322.JPG

Scudo
selamlar sunni deri yada vinleks türü birşey düşünmezmiydiniz

onlar ıslandığında nasıl davranır pek bilemedim ve tabi dikiş konusu da var. hepsini kendim yapmaya çalışıyorum

miniklerin okul çantalarının yapımından dikiş yöntemlerinden kopye çekebilirsiniz.dikiş konusunda sağlam kalın aynı renkte naylon ip sağlam bir iğne ve pense kullanabilirsiniz kolay gelsin

yaptığınız da gayet güzel oluyor.insanın kendi yaptığı ürünler daha hoş oluyor

dikişten yana sıkıntı yaşamam sanıyorum çift dikiş arasına balmumu sürüp devam edebilirsem su geçirmezliğini garantilemiş olurum.
rüzgar konusunda haklısın ama rüzgarın çoğunu karşıdan yediğim için daha mantıklı geldi. ayrıca bu çantayı arazideyken kullanacağımdan dolayı sorun çıkartmaz umarım.

çanakkale rüzgarında yandan yediğim için epey denge bozuyor. hızlanınca çok daha tehlike arz ediyor

• Beğen
Tepkiler: Kara Kartal
Birkaç bölmeli olmazsa yanlardan bombe verir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Geniş olsun diye düşünmüşsünüz ama tüm kadro üçgenini kaplayacak şekilde değilde daha küçük bir üçgen olursa daha şık olur bence ama bravo. 2 gün önce küçük bir kadro çantasını sordum 60 tl fiyat verdiler. içimden ben buna 60 tl vermem dedim. kullandığım kadro çantası biraz küçük gelebiliyor. sizin kendinyap çantanız farklı boyutlarda da uygulanabilir. tebrik ederim

Hos olmus bencede daha kucuk boyutlu yapilsa daha guzel dururmus ama her boyut icin yonlendirici iyi bir fikir ;)

ben de deneyeceğim.tebrikler.

Geri