Eren D.
Daimi Üye
- Tepki
- 153
- İsim
- Eren Demirbaş
- Bisiklet
- b'Twin
Merhaba arkadaşlar. Triban 3 alacağım fakat kadro boyu konusunda ufak bir sıkıntım var. MTBTR'nin kadro boyu hesaplamasına göre (bacak boyum 76 cm) 50,54 cm değerini veriyor. Competitive Cyclist'in hesaplamasına göre ise ekteki değerleri alıyorum. Fakat boy uzunluğuna göre (178 cm) olan tabloda (hem MTBTR'deki, hem de bisikletforum'da boy seçimi konusundaki tabloya göre) 55-57 cm değerlerini alıyorum. Bunların hangisine uygun davranmam gerekir? Competitive Cyclist'in hesaplaması bir çok değişkeni hesaba katıyor ve yaptığım diğer hesaplamaların tam ortalaması. Bu değerlerin hepsinin ortasını alıp 54cm bir kadro mu seçmeliyim sizce?
Bisikleti hem sportif hem de tur amaçlı kullanacağım (Araziye girmeden tabii) Yol bisikletiyle tur yapmak konusunda aklımda soru işaretleri vardı ama aynı Triban 3 ile İskoçya'nın en kuzeyinden İngiltere'nin en güneyine kadar pedallayan adamı gördükten sonra soru işaretlerinin hepsi kayboldu

Bisikleti hem sportif hem de tur amaçlı kullanacağım (Araziye girmeden tabii) Yol bisikletiyle tur yapmak konusunda aklımda soru işaretleri vardı ama aynı Triban 3 ile İskoçya'nın en kuzeyinden İngiltere'nin en güneyine kadar pedallayan adamı gördükten sonra soru işaretlerinin hepsi kayboldu