Scudo Sports

Kadro boyu ne olmalı?

Tepki
0
İsim
Yalçın Çorak
Merhaba arkadaşlar, ben yol bisikleti almayı düşünüyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda bisikletin kadro boyunun bana uygun olması gerektiğini fark ettim. Bunun neticesinde (link) adresinden gerekli ölçüleri girdikten sonra bana bir takım sonuçlar verdi fakat ben bir şey anlamadım, bu ölçüler neyi ifade etmektedir, alacağım bisikletin kadro boyu ne olmalıdır. Beni aydınlatırsan çok iyi olur...

20150112_224942.jpg

Scudo
Hesaplamaya başlamadan önce triathlon seçimi yapmışsınız. Triathlon için Time Trail bisikleti alacaksanız tamam ama normal yol bisikleti alacaksanız seçimi yol bisikleti yaparak değerleri tekrar hesaplayın. (cinsiyeti de doğru seçtiğinizden emin olun)
Bu değerlerin doğru olduğundan eminseniz, üst boru uzunluğuna göre konuşursak, en küçük kadroyu almanız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Kadro boyu cetveline İnternet ten bakabilirsiniz.Benim elimde olanı paylaşıyorum.10505618_307274826107319_6750091995689569814_n.jpg

@yalcincorak

Baktiginiz site cok kapsamli olarak kadro tup boylari, sele, pedal, gidon mesafesi ayarlarina kadar veriyor size. Bu linkten daha basit olarak ideal kadro boyunu ogrenebilirsiniz. Diger ergonomik ayarlari da ilk baktiginiz siteye gore ayarlamaya calisabilirsiniz:

(link)

• Beğen
Tepkiler: semih59
Geri