Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro boyası yapan var mı?

Scudo
Merhaba,
Geçmişte sprey ile boya yapmıştım.Tecrübe olarak önerilerim:
1-Boyayı rüzgarsız açık havada,tozsuz ortamda ve gölgede atmanız.
2-Sprey 'i hep aynı uzaklıktan tutmanız.
3-Kadroyu boyamadan önce başka bir yerde en az bir kutu sprey boya ile elinizi alıştırmanız.
4-Boya yapacağınız yüzeyi iyice temizlemeniz eski boyadan arındırmanız.

Kolay gelsin.

Sağolun.aslında amacım değişik tarzda boya yapanları bulmaktı.bilirsiniz hastalık seviyesinde olunca herşey sıkıntı vermeye başlıyor.iyi günler(bisiklet sihirdir)

eğer bütçeniz var ise gidip bir oto boyacıya cuzi miktarda boya yaptırabilirsiniz fazla birşey istiyeceğini sanmıyorum yüzeyi ufak bir parça sonuçta koca bir kaputa 100 lira isterse çok tutsun 50 istesin bir kadroya ben kendi kadromu boyattırıyorum fakat benim ki asit banyosuna da girecek biraz farklı ve benim işimi babam hallediyor :)
eğer muntazam iş isteniyorsa altaki boya tamami ile kazınılmalı üstündeki boya tutsun

@engin güner

oto boyacıları bu iş için uğraşmak istemiyorlar kaput dümdüz ve zımparası cok kolay kadro öyle değil el işçiliği istiyor. yapsalar bile şişirme yapıyorlar ama tanıdık bir boyacı eğer isterse orjınal fabrıkasyon boyasına yakın boya atabılır.Yani oto boyacısı ile boyatacaksanız kesinlikle araya bir tanıdık hatır sokmanız lazım yoksa pişman olabilirsiniz verdiğiniz paraya.

• Beğen
Tepkiler: ali tekintüre
eskişehirde bu işi yapan bir arkadaşım vardı ...özelden mesaj atıyorum...

• Beğen
Tepkiler: ali tekintüre
Geri