Scudo Sports

Kadro Ayarlama hakkında soru

Tepki
1
(link) bole bir site buldum ve degerleri yazdıgımda bana 3 tip fit şekli soyledi acaba bunlar nedir anlamları ve ozellikleri anlamadımda

The Eddy Fit

The Competitive Fit

The French Fit

birde eger 2 el bisiklet alcaksam 1 -2 cm büyük kadro ne gibi sıkıntılara yol açar

konuyu açarkenki devrik cümle ve yanlış anlamalardan dolayı özür dilerim ama pek iyi türkçeye çeviremedim yazanları yada aklıma gelmiyor

Scudo
1-2 cm küçük ya da büyük kadro hiçbir şey değiştirmez.

@muhammed bozkurt

biri eddy mercx in bulduğu, biri fransız usulü diğeride daha rekabetçi olan açılar
sanırım en rahat olanı fransız arası eddy ninki en yarışa uygun olanda rekabetçi sanırsam :) zaten çıkan ölçülerdende anlayabilirsin.

Sonuc sayfasindaki Fit Style’in yanindaki “i” logosuna bastiginizda oldukca ayrintili bilgi veriyor. Ben cok kisaca ozetleyeyim:

Competitive Fit: Modern yariscilarin kullandigi ve 3 secenek arasindaki en agresif surus pozisyonu. Gidon seleye gore oldukca asagida
Eddy Fit: 70-80’lerde kullanilan yaris pozisyonu (En klasik ornegi Eddy Merckx oldugundan boyle isimlendirmisler) Competitive’e gore gidon biraz daha yukarida, govde daha dik, sele biraz daha geride ve asagida; dolayisi ile daha konforlu bir yaris pozisyonu.
French Fit: Uzun sureli surus komforu ve performansin optimum birlesimi olarak gorulen eski Fransiz Randonneur bisikletlerindeki surus pozisyonu; gidon daha ileride ve sele ile neredeyse ayni seviyede, govde daha da dik.

bu sitedeki kadrolar orjinalmi acaba
(link)
(link)
bu iki kadro hoşuma gittide. bilgi verirmisiniz

@sadık bostan

güzellermiş replika olanları almak yerine bunlar daha iyi gibime geldi ama abiler daha iyi bilir

Geri