Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro aranıyor!

Dinçer ÜNSAL

Forum Bağımlısı
Tepki
461
Temiz kullanılmış, kırığı çatlağı olmayan, mümkün olduğunca az çizikli, 200-400 TL arası 16 inç bir kadro arıyorum. Son zamanda çoğalan çatlak haberlerinden ve kadrolarının da sadece 2 yıl garantisi olmasından dolayı Sedona kadroları tercih etmeyeceğim. Kafamda kesin olarak bir model yok. (2008 781'e benzer beyaz renk bir model olabilir.) Önerilerinize göre model belirginleşecek. Unutmadan ağırlık olarak da 1400-1500 gr arası tercih sebebi. Önerileriniz 1600 gramı geçmesin lütfen.
Öneride bulunurken kadronun fiyatını, ne kadar kullanıldığını, kullanıldığı alanları ve fotoğraflarını da gönderirseniz sevinirim.

Fiyat ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi olur.

Teşekkürler.

Scudo
Kadro 781 kalitesine eş ve ya daha iyi olmalıdır. 781 kalitesinden daha aşağıdaki kadrolarla ilgilenmiyorum.

Teşekkürler.

17.5 inç uygunsa https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=70945 fiyatta anlaşabiliriz.

Günceldir...

Scott, giant, trek'in hafif modelleri olabilir.
Kron XC 4000 olabilir.

Günceldir...

Kron XC 4000 olabilir.

Elimde Salcano ng255sd mevcut 16'' 3 AYLIK 50 KM.

Kadro 781 kalitesine eş ve ya daha iyi olmalıdır. 781 kalitesinden daha aşağıdaki kadrolarla ilgilenmiyorum.

Kron XC 4000 olabilir.

Sedona kadroları tercih etmeyeceğim. Unutmadan ağırlık olarak da 1400-1500 gr arası tercih sebebi. Önerileriniz 1600 gramı geçmesin lütfen.

Öneride bulunurken kadronun fiyatını, ne kadar kullanıldığını, kullanıldığı alanları ve fotoğraflarını da gönderirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

İlan günceldir

Hem scott trek istiyorum demişsiniz hem de 1600 gramı geçmesin diyosunuz.Ne yazık ki scott ve trekin aluminyum kadroları 1600 gramdan fazla.

Kron XC 4000 olabilir.

Sedona kadroları tercih etmeyeceğim. Unutmadan ağırlık olarak da 1400-1500 gr arası tercih sebebi. Önerileriniz 1600 gramı geçmesin lütfen.

Teşekkürler.

İlan günceldir

Scott, giant, trek'in hafif modelleri olabilir. Fiyat aralığı 200 - 400 TL.
Kron XC 4000 olabilir.

Teşekkürler.

İlan günceldir

Sana Scott scale alüminyum iyi gider dinçer :D:D:D

Bakalım aga. Araştırıyoruz. İnşallah iyi bir şey düşer. ;)

Geri