Scudo Sports

Kadıköy

narutoyu izledim. yeni bölümleri yüklendikçe izlemeye devam ediyorum.
bleach
metal simyacı
death note ( yada note death mıydı neydi. deftere kimin ismini yazarsa yazdığı kişi ölen olanı :D )
one piece. ( bunda 580 li bölümlerdeyim. evdeki sınırsız neti kapattığımızdan iş yerinde indirip evde izlemeye karar verdim. 30 bölüm kadar indirdim ama hala eve götürmedim :D)
gerçi sende haklısın. izleyince bırakamıyom :D ^_^

Scudo
Naruto favorimdir :D Neyse ben pm atayım konu dağılmasın !

Hoşgeldin Öykü ben de melda aklına takılan konularda yardımcı olmak için buradayız.

ben de tsubasa izlerdim bir zamanlar :D :D

tsubasa deme bana :D top kaleye gidene kadar 2 bölüm geçerdi ya :D

@c. kırmızı

evet final maçlarında öyle oluyordu hakkaten :D ama finale gelmeden önce bir bölümde 4 maç geçtiğini bilirim :D

Selam arkadaşlar;

Uzun bir süredir bu başlık altında pedallıyoruz..Güzel turlar yaptık,eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirdik..Sevgi ve saygının ön planda olduğu güzel bir grup olduk..Dolayısı ile gruptaki herkese teşekkür ederim..Malesef avrupa yakasına taşındığımdan dolayı bu güzide grubun sürekli bir parçası olamayacağım..Grup iletişimi başka platformdan sağladığından dolayı bu topik artık kullanılmayacak..Yöneticilerden konunun sabitinin kaldırılıp kendi haline bırakılmasını rica ediyorum.. :) Birazda avrupa yakasını keşfedelim bakalım.. Kendinize iyi bakın..

Asıl ben teşekkür ederim. Veloslow ile başlayan macerada nerelere geldim sen ve diğer arkadaşların sayesinde. Yarın sabah ev sahibi olarak son turunu yaptıktan sonra rozetini ve bisikletini teslim edip ayrılabilirsin abi. :D

Merhaba arkadaşlar;
Akşamları 18:30'dan sonra Kadıköy-Caddebostan-Kartal-Pendik artık allah ne verdiyse pedallama düşüncesindeyim :)
Farklı rotalara da açığım (anadolu yakası boğaz hattı gibi. Avrupa yakasındayken hafta sonları geçip o yolu giderdik.)
Bir Kadıköy grubu varmış ama forumdan anladığım kadarıyla sanırım yeni dağılmış.
Nedir durum Kadıköy tarafında? Mevcut bir grup yoksa oluşturalım, birikelim :)

@Barış Güney

Bunu okuduğuma üzüldüm, N zamandır senide turlarda görmüyordum. Neyse avrupa yakasına geçtiğimizde pedallarız:)

hazır kadıköy dekiler burdayken sorayım

veledrom ne durumda bu yakınlarda giden varmı

Haftaiçi sabahları güzel, boş. Akşamları ve haftasonları hız denemesi yapmak için kesinlikle gidilmez.
Bu akşam en son pistte elektrikli maket arabalar gezmeye başlayınca, kimseyle kavga etmemek için çıktım.
Ayrıca çoluk çocuk, ya da gezinti hızıyla sürenler dolu.

Haftaiçi sabahları da bazen çim sulaması yüzünden velodrom ıslak olabiliyor.

Gruptakiler artık çıkmıyor mu? Haftasonu belli bir buluşma yeri ve saati var mı?

yaz geldi geçti yok mu bisiklete binenler. sahil yolunda bakıyorum da 5 km giden kesiliyor. fenerbahçeden başlıyorum bostancıdan sonra kimseler yok olanlarda sıcaktan geri dönüyor. mangalcılar bisiklet yolunda yürüyenler onları saymıyorum sahil yolunda bisiklete falan rahat binilmiyor zaten.

yokmu şöyle rahat rahat araba olmadan bisiklete binilebilecek yollar bir aydos var işte orası da çok tenha. çekmeköy vs uzak neyse en iyisi ben bisikleti nadasa çekim böyle olmucak. kış gelsin rahat rahat binerim mangalcısı cartı curtu olmadan.

facebookta gördüğüm bazı gruplar var foruma üyeler mi bilmiyorum

kadıköy şile bisiklet turu etkinliği yapılmış dün

(link)

Değerli 2Teker'liler,

06.09 Cumartesi günü sabah hareket ile Kadıköy/Sahilköy turunu eşimle birlikte kamp kuracak şekilde planlıyoruz. Şile'ye bağlı Sahilköy'de Çam ağaçları içinde, denize sıfır, mükemmel bir camping alanı var. Mangal vs mümkün. Hertürlü imkan mevcut. Çadır kurmak için inanılmaz güzel bir yer...

Tüm üyelerin katılımına, eşli ya da eşsiz olarak açıktır. Eğlenmece, gezmece... Sabah 09:00 hareketle, herkes davetli...

(link)

kadıköyden nasıl gittiler acaba bisikletle

bugun çok sıcaktı hava bisiklete binenler kaç km yaptınız bu pazar

Arkadaşlar ben sancaktepeden Ataşehir sonra Sarıgazi, Taşdelen'de ormanda biraz gezinti, ardından Alemdağ şile otobanından Sancaktepe... Tpolam 40 km çok değil ama tek başıma sıkıldım biraz

Geri