Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KabloTV ve KabloInternet Kampanyası

A

Anonim

Silinmiş hesap
1 Şubat 2007’den itibaren Türksat KabloTV ve KabloInternet aboneliği daha hesaplı ve daha hızlı…

Kurulum Ücreti Almıyoruz!

Türksat A.Ş., KabloTV ve KabloInternet hizmetlerinde, 1 Şubat 2007’den itibaren geçerli olmak üzere, 3 ay süreli kampanya başlatmıştır.

http://www.turksat.com.tr/v2/images/stories/kablokampanya.jpg

Kampanya kapsamında, 3 ay boyunca KabloTV abonesi olanlar ‘43 YTL, KabloInternet abonesi olanlar da ‘30 YTL’lik tesis ücreti ’ni ödemeyeceklerdir.

İster Limitsiz İnternetin Keyfini Sürün İster Kotalı KabloInternetin Avantajlarıyla Buluşun…

Limitsiz KabloInternet’te %30’lara Varan İndirim

1 Şubat 2007’den itibaren limitsiz KabloInternet ücretlerinde %30’lara varan oranlarda indirim uygulanacaktır. 128 Kbps hızındaki limitsiz KabloInternet erişimi bedeli aylık 19 YTL’ye, 256 Kbps KabloInternet erişimi bedeli aylık 29 YTL’ye, 512 Kbps KabloInternet erişimi bedeli aylık 59 YTL’ye, 1024 Kbps KabloInternet erişimi bedeli aylık 109 YTL’ye ve 2048 Kbps KabloInternet erişimi aylık 209 YTL’ye indirilmiştir.

Kotalı KabloInternet: Kullandığınız Kadar Ödeyin…

Türksatkablo sizler için yeni bir tarife başlatıyor: Kotalı KabloInternet. Kotalı KabloInternet’i tercih edecek olan abonelerimiz, 128 Kbps ve 2048 Kbps hızları arasında hız tercihinde bulunabileceklerdir.

1 GByte üzerinde kullanılan her Megabyte başına ücret ödeyecekler, böylelikle sadece kullanadıkları internet’in ücretini ödeyecekler, kullanmadıkları internet için herhangi bir ödeme yapmayacaklardır. Maksimum ücret ise aynı hızın limitsiz tarifesinin %30 fazlasını geçmeyecektir.
Kotalı hizmette trafik kapasitesi seçmeyecek, sadece hızınızı belirlemeniz yeterli olacaktır.

Artık Kotanızı Takip Edebilecek ve Ne Kadar Ödeyeceğinizi Bileceksiniz

(link) adresinden KotaMetre ile internet erişiminizin hız ve kotasını güncel olarak takip edebileceksiniz. Bu şekilde ay sonunda faturalarda kötü sürprizle karşılaşmayacak ve fatura miktarını istediğiniz zaman görebileceksiniz.

Scudo
SINIRSIZ İNTERNET TARİFESİ
HIZ ( Download / Upload ) Eski Tarife Yeni Tarife
128 / 32 Kbps 20 YTL 19 YTL
256 / 64 Kbps 37 YTL 29 YTL
512 / 128 Kbps 72 YTL 59 YTL
1024 / 256 Kbps 160 YTL 109 YTL
2048 / 512 Kbps 250 YTL 209 YTL

KOTALI İNTERNET TARİFESİ
Hız (Kbps) : 128 256 512 1024 2048
0-1 GB ( Sabit Ücret ) 10 YTL 12 YTL 14 YTL 15 YTL 30 YTL
1-3 GB (MB başına) 0,002 YTL 0,003 YTL 0,004 YTL 0,007 YTL 0,025 YTL
3-5 GB (MB Başına) 0,001 YTL 0,001 YTL 0,004 YTL 0,005 YTL 0,006 YTL
5 GB üzeri (MB Başına) 0,10 YTL 0,15 YTL 0,20 YTL 0,25 YTL 0,30 YTL

- Kotalı hizmetlerde, limitsiz erişimlerde olduğu gibi faturalandırma aylık olarak yapılacaktır.
- Aboneler trafiklerini 6 saatte bir güncellenecek olan (link) adresinden görebileceklerdir.
- Belirtilen fiyatlara %18 oranında KDV, %15 oranında ÖİV Dahildir

Faydalı bilgiler verdiğin için çok sağol arkadaşım.

Bu turksat ın kablonet ile ilgili bir davaları vardı o neticelenmiş manasınamı geliyor acaba ?

Dava devam ediyor, dava türksat'ın işletme lisanslarına sahip olması yüzünden başladı, türksat altyapının 1milyar dolar değerinde olduğunu düşündüğü için işletme lisanslarını firmalara devretmiyor, sanırım daha uzun bir süre devam eder bu dava.

"Kota" lafı bir kalksın öncelikle. Ondan sonra olanlara sevinelim.

Dava devam ettikçede kablonet kullanmak manasız.Ben bu yüzden adsl ye geçtim.Ne teknik destek veriliyordu eskisi gibi nede bağlantı sorunsuzdu.Ama ben şahsen sorunlarını çözer eskisi gibi hizmet vermeye başlarsa tekrar düşünmeden geçerim kablonet'e.Adsl yi sevemedim.

Bu arada acaba internet almadan sadece kablotv ye abone olunabiliyor mu kampanya dahilinde ?

Beyler merhaba,

Ben 3 yıldır kabloınternet kullanıyorum evde. O dava zamanları bıle hıc sorun yasamadım. Evimi tasıdım gecen hafta ve kablo ınternetı ıptal edıp adslye gecıcektım. O sırada bu kampanya basladı 29 ytlye 256 sınırsız baglantı olunca yıne adres degısıklıgı yaptım. Kabloda su an servıs sorunu yok. Adres degısıklıgını basvurdugum gunun ertesı gunun kablo tv geldı baglandı. Aynı gun 1 saat sonrada kablo ınternetı gelıp bagladılar. Icerde ayrıca kablo tvlerde elektrıkcıye bırseyler yaptırdım dıye ayarı bozuldu. Kablo ınternetı aradım 444 0 126 yı adamlar anında aynı gun 5 saat ıcınde geldıler. Soylede bır sey var. eskıden yoktu. Sımdı saat gece 21:30 a kadar calısıyorlar ve pazar dahıl. Yanı 7 gun sabah 9 aksam 21:30 adamlar dırekt eve gelebılıyor. Bence ıyı su an ama ılerısını bılemem.

Yeni islem yaptırdıgım ıcın bılgınız olsun ıstedım.

Sevgiler.
Barb.

avrupa kablonetin servisi cok dandikti ama ultranetin servisi harikaydi turksalkablo`nunda servisi harika bence. bende 3 yada 4 senedir kablonet kullaniyorum 1 defa bile adslye gecmeyi dusunmedim herseferinde max hiz ve kesintisiz kullandigimdan hic sikayetim olmadi kablodan.

zeo senin hızın nasıl? bir de emule protokollerinde ve icq protokollerinde sorun yaşıyor musun? ayrıca senin bağlantı hangisinden kaç mbit yani?

1 Mbit 3 GB'a 29 YTL veriyorum ve hiç bir şey indiremiyorum.

Bu arada ben de eskiden UltraNetteyken Kablolu kullanıyordum ve hala kablo modemim duruyor.

@Selim Çam

512 sinirsiz hattim var download ederken 61k goruyorum upload ederkende 14k goruyorum ve 59tl veriyorum aylik. icq ve emula uzun zamandir kullanmadim ama kullandigim zamanlarda hic problem yasamamistim

ben de türksat kablolu internete başvurdum ama bizim sokaktan internet hattı geçmiyormuş kablolu tv var internet yok şansızlık işte.

Geri