Scudo Sports

''Kaan'' Street foto;yeni katıldı aramıza ama çok hızlı öğrendi

@streetman:) kaan

seninki kaç kilo bnimki 13,5 kilo bügün ilk tekerimi patlatım ve arka jant yamuk

Scudo
@trial_kutas

15 kg gleyor tam olarak zate resimde gormussundur bisikleti he jant diyince sossunrıms ve alexrıms ace24 u 2ye katladım:D

gördüm biliyorum o siteyi sen bisiklete toplam kaç harçadın bide nerler oldunu yazarmısın aynakol gergi gibi şeyler

@trial_kutas

Gergi arka tarafta dişlinin altın da orgınal deil sanayıdew yaptırdık ben aldıımda vitesliydi tek dişli yaptım sonra on masa xcm idi onu kırdım dart3 rockshox aldım pedakkarı deiştirdim gıant pedal cantları deiştirdim oncant sos arkacant suprab gobekleri deiştirdim arka gobek quando on quando xt aynakol truvativ blaze harcadıım para 400 ytl oldu bisikletin deeri binbesyuz tl dir satıp yeni bir scott voltage zero ltd alıcam kesin:)

kaan videolarınızıda izledim resimlerde süper basarılarının devamını dilyrm ;

2. fotoda gerilmek için yer var zaten hızlı gelıyo kaan orda :D bende niyetlendim ama sonradan yemedi :D
kaan bugün seni gördüm 21.10.09 nergizde kaldırımdan uçtun geberiyodun az kala xD tam nergiz çıkışında ışıklara giderken gördüm baya yorgundun ali deği
ldi o eminim sende beyaz kask var onda siyah :) yeni girnede ortalarda çalışın akşam 8-9 arası görelim sizi :D

dostum senın o uçtuğun yerlen ve çimene bastıgın yerin tam olarak kaç metre ? havuz uzun gibi görünüyor ordan oraya uçman :eek: .... ???

@cesar çakas

ya valla 3 yada maksimum 4 bisiklet var ama sorunsuz geciyorum karsıya wdeoda wardı izlediysen gorursun (link) yorumlarınız için tesekkurler ama bunlar baya eski fotolar imkanım olunca yenilerini cekip sezlere sunucam tesekkurler

peki dostum bişe sorucam gene yaa ben maşa arıyorum street maşası nasl bulabilrm + streete uyacak hangi maşaları tercih ettiriosun senın şuan kullandığın maşa ne bende marzohcci vardı yarışta kaza yaptım mandalı tutan yer yamuldu oyüzden maşa arıyorum acilen bana yardımcı olsan memnun olurum

havuzun üstünden bunny showunu ben yapsam :) hastanede yoğun bakımda olurdum :D

@cesar çakas

ujur diye birisi var forumda benim arkadaslarimdan birisi izmirli ama suan kanada da. o masasini satiyo forumda 2. el bolumunda olucak. rockshox argyle 318. onla iletisime gecersen eger satmadiysa alabilirsin. fiyatida uygundu ve gobekle birlikte veriyo. gobek bulmak buyuk sikinti. ben o masayi kullandim inanilmaz guzel calisan ve saglam bi masa. turkiyede satilsa alirdim ama satilmiyo. bende bisikleti satiyorum onun masasini alamiyorum. onun icin eger profesyonel bisey ariyosan onu al derim sorunsuz guzel tepen bi masa. kullandim ordan biliyorum. zaten butun profesyonel kisiler o masadan kullaniyo.:D

@streetman:) kaan

ewt şuan zatn onlan ilgileniyordum ama o maşanın bi sorunu rebound görevi iptal denilicek kadar düşük kapağını düşürmüş ve rebound ayarlanamaz die düşünüyorum alyandan felan ayarlarsn felan dio ama boş ver onlamı uğraşcam bi arkadaşta da aha var o maşa onlan ilgileniyorum oda tek maşa 430 dio bakalım olursa alıcam cumartesi görüşcem fiyattada anlaşırsak eger ,430 çok biraz göbeksiz :(

Geri