Scudo Sports

Jetler UFO'yu kovalarken görüntülendi!

Mahmut Can Kaymaz

Daimi Üye
Tepki
201
http://img5.mynet.com/ha5/u/ufo-ingiltere.jpg

İki jet uçağı UFO'yu kovalarken görüntülendi. Amatör kamereman, çıplak gözle bile görülebilen yuvarlak cismi ve onu takip eden iki uçağı kaydetti.

30 saniyelik videonun İngiltere'nin batısından yer alan West Midlands kasabasında bir otopark ve servis istasyonundan çekildi. UFO'lar konusunda uzman Nick Pope, "Bu gördüğüm en iyi videolardan biri.

(link)

Bu askeri jetler tarafından insansız hava aracı olarak da açıklanabilir. Ancak bu tür şeyler normalde gün ışığında test edilmez. Bunun UFO olduğunu kabul edersek, hava alanına giren bu cisim radar tarafından tespit edilmiş ve askeri birlikler tarafından takip edilmiş olabilir" dedi.

West Midlands polisi ise, kendilerine tanımlanmayan veya kimliksiz bir cisim görüldüğü ihbarı gelmediğini açıkladı.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
Scudo
bencede fake. ufolar ışık hızıyla hareket ederler.jetlerin 10 katı güce sahip.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Onur Kahraman

ya abicim ışık hızıyla hareket diye bir şey yok. Hiçbir nesne hışık hızı ile hareket etmeyi bırakın o hıza yaklaşamaz bile. e=mc² formülünde bilinenleri bir koy bakalım, m değeri ne çıkıyor. :)

Bu arada, bir zamanlar Ufoların varlığına inanmış birisi olarak, şu an bu tip şeylere inanmadığımı, bunların ABD nin insanları oyalama araçları olduğunu belirtmek istiyorum.

Bu kadar belli sahte video hazırlanmaz ki kardeşim.Bağırıyor sahteyim diye.En azından gölgeler üzerinde uğraşsalardı.Bilgisayar oyunlarındaki arabalar bile daha gerçekci.

fotoğraf dijital ortamda hazırlanmışa benziyo.

bunlara kısaca 3 harfli derler 3 harflilerin hızları ışık hızından daha hızlı ve seridir. bu 3 harfliler zamanında peygamberlere iyilik amaçlı olarak yardımları dokunmuştur kısaca gördügünüz ileri teknoloji ürünü eğerki gerçek ise halk adında ufo deniyorsa bu gördüklerimiz 3 harflilerdir..!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
ya tamamen uyduma..
gezegende insan dan daha akıllı bi şey yaratılmamıştır. rabbim ayette insanı en mükkerrem şekilde yarratım diyor....

@Hasan Topcan
her türlü saçmalığı ALLAH' a, dine, kitaba ve peygambere yamamak Türkiye' den başka yerde varmı dır?

herkesin ufolara inanmak gibi zorunluluğu yok.ama bilim dünyası ver birçok devlet tarafından yıllardır gizli tutulur.gerçektir.doğa fotoğraflarında çok görülür.2006 tarihinde çanakkale'de fotoğraf çektiğimde,eve geldiğim zaman inanılmaz şaşkınlığım oldu.4 tane silindir şeklinde cisim gözle görülüyordu.hemen ufolarla ilgili bir sitede paylaştım.fotoğrafı malesef bulamadım.2006dan bu zamana kadar 5 kez format atmışımdır :)

Bari arabaları gran turismo 5'ten alıntı yapsalarmış daha gerçekçi olurmuş :).

@ADSL

bunlar yamama değil açın kuranı kerimin ayetlerini okuyun okumadan gelip burada ahkam kesmeyin ..!

ve buyrun okuyun Allaha Peygamberine yamamakmı gerçeklermi ?

Bu konuda Kur’an-ı Kerim’de; “Cinlerden bir ifrit, ‘Sen makamından kalkmadan ben onu sana getiririm. Gerçekten bu işe gücüm ve güvenim var.’ dedi. Kitaptan ilmi olan kimse ise, ‘Gözünü açıp kapamadan, ben onu sana getirebilirim’ dedi. (Süleyman) onu (Melikenin tahtını) yanı başına yerleşivermiş görünce, ‘Bu, dedi, şükür mü edeceğim, yoksa nankörlük mü edeceğim diye, beni sınamak üzere Rabbimin (gösterdiği) lütfundandır. Şükreden ancak kendisi için şükretmiş olur; nankörlük edene gelince, o bilsin ki, Rabbin müstağnidir (şükre ihtiyacı olmayan), çok kerem sahibidir.”(27:39-40) buyurulmaktadır

@Mahmut Can Kaymaz

neden gözükmesin insan toplumunda daha akıllı oldukları ve teknolojileri daha yüksek seviyede oldukları için gözükmemelerinde bir sebep bulamıyorum var ise başka kanıtınız buyrun söyleyin ..!

sizce bundan 2 bin yıl önce mısırdaki piramitler tamamen insan gücüyle nasıl yapıldı piramitlerdeki tek bir taşın ağırlığının 2 tona yakın olduğunu ve 2 bin yıl önceki araç ve gereçleride düşürsek kim yaptı o piramitleri veya kim yardım etti piramitlerin yapımına.Stargate filmini izlemek gerek.

@Hasan Topcan
çok okuyalım, iyice okuyalım..ahkam kesmeyelim. bu konuları dine sokayalım tüm isteğim buydu. şimdi yukarıda anlatılanı anlayalım.
soru;
tahtı kim getirmiş süleymana? iblis mi? kitaptan ilmi olan kimse mi?
soru;
bu taht oturalacak koltuk türü bir nesne mi?
ne işine yarar peygamberin, melike nin koltuğu.

@herbil

peki bu hıza ulaşamadıklarını nereden biliyorsunuz??

veya bu teknolojiye sahip olmadıklarını..
veya bizim ileri fizik olarak nitelendirdiğimiz fiziğinde ötesinde şeyler bildiklerini
veya bizim başarmaya çalıştığımız moleküllerine ayrılıp tekrardan birleşmeyi daha iyi geliştirmiş ve bunu kolaylaştırmış olmaları...

çünkü insanoğlu ışınlanmayı kendisi değil ama kobaylarda tek hücreli canlıları ve ayrıca fareleri ışınlamayı başarmışlar...

belki onlar daha iyileştirmiştir bu olayı.???

bunları bilemeyiz çünkü onlar hakkında bilgi sahibi değiliz...

ayrıca ben bizden başka bu koca evrende yaşayan belki daha ilkel belki daha gelişmiş canlılar var...

belki onlarda bizim gibiydi.
evrenlerindeki gelişmişlik belki bizim aklımızın alamayacağı gibi ve enerji için kendilerine sömürge arıyorlar???? :D:D

bilemeyiz o yüzden e=mc2 ya koy bakalım nolur faln değilde onlar hakkında daha iyi bilgi edinmeye çalışmak daha doğru olur...

NASAnın bildiklerinin %10 nun bilsek :Dne mutlu bize :D

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Geri