Scudo Sports

Jant Yardım! Prod Ile Pro2 Farkı Hangisi Daha Sağlam?

TugayAydın

Aktif Üye
Tepki
59
X-PROD1 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
X-PRO2 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
bu tekerlek setlerinden hangisi daha sağlam. dağa taşa vurduğunda hangisi daha az sorun çıkartıyor :) dayanıklı mı?

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
Scudo
resim link vs ona benzer birşey gösterseniz belirtseniz daha çok yardımcı olabiliriz..

(link) bundaki X-PROD1 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ ile (link) X-PRO2 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ farkı?

xprod lar disk uyudum "d" ibaresindende anlaşıldığı gibi sonuna d getirilmiş xpro lar ise v fren uyumlu xpo kullanmış biri olarak sölüyorum xprodlara bakarsan v fren papuç yerleri yoktur ve göbekler disk uyumludur.iyi günler dilerim..

Sağlamlık açısından hiçbir fark yoktur. Öyleki ikiside vasat jant setleridir. Kendim kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Kamil BULUT
@Volkan Ceyhan

okadar da kötü jant setleri değiller aldığın bisiklete bakarsan fiyatına göre kronların jantlarıda okadar iyi değil.pek bir fark yok.ama yeterli bir jant nekadar para okadar köfte hesabı..gerçi ülkemizde bununda hakkını alamıyorsunuz herkez atlamanın derdinde..yani tabiki ayrı alcaksan almanı tavsiye etmem en alt sınıf göbekler var salcano bisikletlerde astro serisinde özellikle astronun üst seviyelerinde daha iyi jantları mevcut.36 telli olanları iyi.mesela..eger bisikletle gelcekse eskitmeye bak keyfini sür kafanı yorma..iyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: TugayAydın
Bende XproD1 Jant Seti Var önermem Arkadaslar Bir Kere Akort Oldumu Düzelmesi çok Zor! Çok Telli Jantlardan Sasmayin Derim

test ederek görülecek bişey değil sürüşe çok bağlıdır

cem sürüşe göre bağlıda. olduda orta boy bir taşa geldin. hemen yamulacak jantlarmı.o kadar mı kalitesiz üretiliyor.

@TugayAydın

yok canım öyle değil istersen bir metreden atla ..ben kullandım aslında giriş seviyesi için fena sayılmazlar ama ben tur yapıcam diosan baya dayanır fakat benim gibi durmadan atlıcam zıplıcam diosan gelmez...gelmez derkende şöyle akort bozulur yolda ırakmaz ama..

Geri