jant ve papuç

Abdullah Hakkı

Forum Bağımlısı
Tepki
673
Bisiklet
Diğer
merhaba arkadaşlar ben yagmurlu havada bisiklet kullanmayı çok severim. tabi yagmur çamur derken jantlara bulaşıyor bunlar. ve fren tuttugumda kamyon sireni gibi bir ses ve 0 yavaşlama oluyor. tekrar eve gelip baktıgımda jantlarımın simsiyah olduklarını farkediyorum. ve bunu tekrar temizledigim zaman (çamur ve siyahlıkları) tekrar eskisi gibi tutuyor papuçlar galiba alhonga diye bi markaydı pek dikkat etmedim ama. şimdi asıl sorum bunun janttan mı yoksa papuçlardanmı oldugu ????

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Scudo

Emir Alaca

Forum Bağımlısı
Tepki
437
Bana göre pabuçlardan kaynaklanıyor ama daha detaylı bilgiyi arkadaşlar(Halil,Çağrı abi ....)verirler.

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
332
dediğinin aynısı bendede oluyor bu hem pabuç hemde cant neden oluyor çünkü cant ve pabuç ıslandığı için pabuçlar cantı tutmuyor cantı tam kavrayamaması yüzünden kamyon sireni gibi ses çıkartıyor
bu benim fikrimdi ama sen tam cevap istiyorsan
emir alaca dostumuzun dediği gibi <halil,çağrı ..abi> gibi kişilere sor sana detaylı bilgi vereceklerdir

boreas

Forum Demirbaşı
Tepki
159
papuçları biraz zımparala(en ince zımpara kullan) o sesten kurtulursun.

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Sorun %70 pabuçlar, %15 jant, %15 ayar... Eğer iyi ayarlarsan pabuçlarını bu ötmeden kurtulabilirsin.
Ancak jantın simsiyah olması tamamiyle pabuçlardan kaynaklanıyor.
Daha iyi pabuçlar ve daha iyi ayarlanma ile bu sorundan tamamiyle kurtulabilirsin. Eğer imkanın varsa Baradine marka kışlık pabuçlardan al derim (hani şu 3 renk olan)

Yetkin Şahin

Forum Bağımlısı
Tepki
265
Bisiklet
Scott
evet halil haklı baredinler cok iyi ben onu kullanıyorum farkı hissedersin

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
Fren olayında en etkili 3 şey Halil'inde dediği gibi ayar jant ve pad den kaynaklanır...ben uzun süre baradine kullandım Kaçka bisiklet kış yarışlarıda dahil gayette memnundum (şuan tekrar disk e döndüm). hiç bi zaman jantlarım kararmadı yada boyası çıkmadı yani...

• Beğen
Tepkiler: Emir Alaca