meraba,yarın yeni kenda lastiklerim gelecek ve bu lastikler sarı-gri gibi bir renk.jant tellerini de bu tonlarda bir renge boyamak istiyorum,sağlıklı olurmu,nasıl boya kullanmalıyım?
Boyamaya başladıktan 15dk sonra sıkılıp bırakacağından şüphem yok. Çünkü çok can sıkıcı bir iş . Ayrıca o lastikler bittiği zaman da yeniden boyaman gerekebilir. Tabi incecik telin üzerinde fırça ile atılmış boya çok sağlıklı olmayacağından zamanla dökülüp kötü bir görüntüye neden olabilir...
Benden uyarması .
Bence jant bosken güzelce ve sabirla bantlayip kaliteli sprey boya daha uygun olacaktir...sadece tellerin acik kalacak sekilde olmasi ise önemli bir konudur...
benim jant 24 telli,yani boyarken sıkılmam heralde ama o telleri çıkarıp tekrar takması bana zor geliyo.bide istediğim renkte sprey boya bulabilirmiyim?
sprey boyayla daha kolay olur herhalde...
Sprey boya heryerinin kaplanması bakımından daha iyidir...Ama doğru uzaklıktan yapılmalıdır...Akma yapmamalıdır...İstediğin renkte ve kalitede sprey boya bulabiliyorsun...DUPLICOLOR tavsiyemdir bulursan...Bayağı bir rengi mevcut...
ben bunu anlamadım ben sizin kadar profesyonel değilim benim bianchi 21 V bir bisikletim var ben de tekerleklerimi boyamak istiyorum ama Johny sen bant dedin nasıl bant elektrik bantımı yoqsa başka türlü bir bant mı acaba adresim nakata488@hotmail.com adresimi eklersen sewinirim sana soracaklarım v var
@mc_twister: ben bunu anlamadım ben sizin kadar profesyonel değilim benim bianchi 21 V bir bisikletim var ben de tekerleklerimi boyamak istiyorum ama Johny sen bant dedin nasıl bant elektrik bantımı yoqsa başka türlü bir bant mı acaba
Bant derken herhangi bir nalburda yada kırtasiyede satılan Beyazla krem renk olası olan kağıt bantlardan bahsediyorum...Boya işlerinde genelde bu kullanılır.sökülmesi çok rahattır...Boyamak istemediğiniz yerleri bununla kapatıp doğru uzaklıktan spreyle dalabilirsiniz
@gabalı: Sanayide istediğiniz renk boyayı hazırlayıp sprey kutusunda veriyorlar 20 ytl olması lazım
Sanayide hazırlanıp verieln boyayı kompresöt yoluyla atılıyor olması gerekli...Herkesde kompresör olmayabilir...Bahsettiğim duplicolor dikkatli kullanımla iki jantıda çıkarır...