Reyhan Yılmaz
Üye
- Tepki
- 84
Merhaba,
donanımları özenle seçerek ekonomik gücüm nispetinde topladığım bisikletim için aldığım lant telleri sanırım biraz kısa geldi. sanki jant tellerini 2-4 mm daha uzun almalıymışım diye düşüünyorum.
göbekler novatech rulmanlı tip.
jant telleri dtswiss champion 1.8
jantlar double wall belçika üretimi. 3 senedir işlerini gayet iyi yapıyorlardı. eski bisikletimden kullandım.
resimde arka jantın detayı görünüyor. jant tellerinin vida dişlerinden 3-4 diş dışarda görünüyor. bu benim başıma dert açar mı diye düşünüyorum.
içim rahat etmiyor. ön jantta da 1-2 diş dışarda görünüyor.
arka jant:
(link)
arka jant genel:
(link)
ön jant:
(link)
genel görüntüsü:
(link)
sizce jant tellerimi daha uzunları ile değiştirmeli miyim? :rolleyes:
konuyu daha sonra gördüğüm tekerlekler-jantlar bölümünde tekrar yazdım. oradan devam edelim lütfen.
donanımları özenle seçerek ekonomik gücüm nispetinde topladığım bisikletim için aldığım lant telleri sanırım biraz kısa geldi. sanki jant tellerini 2-4 mm daha uzun almalıymışım diye düşüünyorum.
göbekler novatech rulmanlı tip.
jant telleri dtswiss champion 1.8
jantlar double wall belçika üretimi. 3 senedir işlerini gayet iyi yapıyorlardı. eski bisikletimden kullandım.
resimde arka jantın detayı görünüyor. jant tellerinin vida dişlerinden 3-4 diş dışarda görünüyor. bu benim başıma dert açar mı diye düşünüyorum.
içim rahat etmiyor. ön jantta da 1-2 diş dışarda görünüyor.
arka jant:
(link)
arka jant genel:
(link)
ön jant:
(link)
genel görüntüsü:
(link)
sizce jant tellerimi daha uzunları ile değiştirmeli miyim? :rolleyes:
konuyu daha sonra gördüğüm tekerlekler-jantlar bölümünde tekrar yazdım. oradan devam edelim lütfen.