Scudo Sports

Jant tavsiyesi

Rüzgar20

Üye
Tepki
0
İsim
mehmet akif rüzgar
400 750 tl arası yol bisikleti janti tavsiyesi olan 2. El veya sıfır farketmez

Scudo
Scirocco, fulcrum 5, aksium race gibi modeller o paralara harikadir...

Yeni aldığım Campagnolo scirocco yu tavsiye ediyorum merlinden almıştım 10 günde kapıma geldi.Geçen gün lodos zamanı sürmüştüm rüzgardan etkilenmiyor sanılanın aksine düzlük üzerinde hızı iyi koruyor.

@Ertan M. Hocam ne kadara aldiniz merlinden benimde hosuma gitmisti tasarimi falan

@Rüzgar20 ben kampanya vardı aldığımda 580 lira yanında başka şeylerde almıştım kargo bedavaya gelsin diye 88 lirada gümrük vergisi ödedim.Ama sanırım merlinde shimano uyumlusu stoklarda kalmamış onun yerine fulcrum racing quattro öneririm aynı özelliklerde jant.
(link)

@Ertan M. Teşekkür ederim tavsiye icin bende bakmistin kalmamis ondan sordum bakalim belki onumuzdeki aylarda yine denk gelir indirim o zaman alirim :)

bence forumda cesitli jantlari kullanmis arkadaslarin en cok kullanilan jant ve lastik kiyas bilgi siralamasi yaosa cok faydali olur
R501-rs10-11-21-31 fulcrum campaglono vs vs
Ayni setlerde yaptigimiZ siralama kiyaslama gibi
Claris sora tiagra apex 105 rival ultegra force dura ace red gibi

@nuruasakir bunlarim kiyaslamalarini yapan arkadaslar var biraz arastirirsan bulabilirsin bunu

uygun fiyatlı 26 jant tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Sahibinden de ikinci el zozo var ama nasıldır bilgisi olan var mı ?
Birde carelle gibi markalar var sıfır uygun fiyatlı

Merhabalar arkadaşlar. Triban RC 120 bisiklet aldım ikinci el ama setleri melez. Arka ruble hg CS 40 aw 8 li ruble. 700*25 lık lastik kullanıyorum. U frenli. Shimano wh r501 takımı almak istiyorum uygun fiyatlı olduğu için, bisikletime uygun mudur? Şimdiden teşekkürler.

Geri