Scudo Sports

Jant Reflektörü İle Süsleme ( Sd 741)

akifberkant

Forum Bağımlısı
Tepki
1.545
Bisiklet
Salcano
Kardeşim motorunun jantına süsleme yaparken dikkatimi çekti. Ben de bisikletimi süslemede kullandım. Işığı çok iyi yansıttığından gece sürüşlerinde de faydası oluyor. Benim hoşuma gitti ve görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@Doğukan KARBAL

Teşekkür ederim. Bisikletim 2010 model.

Fazla süslü olmuş gibi :) Biraz daha sadee olmasından yanayım açıkcası,ama önemli olan akşam sürüşlerde size sağlayacağı faydalardır,emeğinize sağlık :in:

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
İyi olmuş.Güzel çalışma.Farkedilmek önemli,özellikle taşıtların yoğun olduğu yerlerde...

• Beğen
@Alper Yıldırım

Teşekkürler. özellikle trafikte sürücülerin fark edebilmesi çok önemli.

@Yunus YILMAZ

Çok teşekkürler, Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.

@Alper Üste

Benim de hoşuma gitti, belki de bisikleti sevdiğimden bana güzel görünüyordur. Teşekkürler

@diavolo

Sağolun, yapmak istediğim değişimler tamamlanınca daha da güzel olacağını umuyorum

@Doğu Biçer

@emre ersoy

Evet biraz abarttım sanırım, ufak tefek sadeleştirmeler yapacağım. Teşekkürler

@TuncayGökdemir

Ben de işe yarayacağını umuyorum.

Daha iyisi, daha güzeli sizlerin olsun

@Cihan Aydan

Teşekkürler, evet trafikte farkedilmek önemli, malum dikkatsiz sürücüler var

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
@mustafa akman

Teşekkürler. Özellikle yarış motorlarının jantlarının kenarına şerit halinde çekilen bir reflektör. Değişik renkleri de varmış. Arka yüzü etiketlerde olduğu gibi yapışkanlı, kağıdı çektiğinizde yapışmaya hazır hale geliyor. Jant gibi dairesel alanlara uygularken esnetmek için saç kurutma makinesi kullanılıyormuş ben de yeni öğrendim. Dayanıklı, güzel bir malzeme, pahalı da değil.

Burada örnek bir resim buldum;

(link)

Selamlar

Akif abi çok iyi olmuş bu, güzel bir çalışma.Geceleri farkedilmek, dikkatleri üzerine çekmek için birebir.Bunlardan bende deneyeyim en iyisi.Özellikle yaz akşamları çok işe yarayacaktır, eminim.Paylaşım için teşekkürler.

Saygılar ;)

• Beğen
bende beyazla süsledim çok güzel oldu oto aksesuarcıdan aldım :)

• Beğen
@A.Kadir Ünal

Aslında bunu ben de düşündüm ama malzemenin lastikte tutunup tutunmayacağından çok emin olamadım. Eğer bisikletim disk frenli olsayıdı jantların kenarlarına çekerdim ki bence en güzeli de o olur, paylaştığınız resimdeki gibi. Teşekkürler

Geri