Scudo Sports

Jant Reflektörü İle Süsleme ( Sd 741)

@ugur T

Evet beyaz da çok güzel olmuştur, resimleri bekleriz:)

Scudo
selam Akif, uzun zamandır görüşemedik.Akşamları isiklete binen bir bisikletçi olarak sana gerekliydi, reflektörlerin güzel olmuş esasında jantın yan çeperine olsaymış yada lastiklerde daha dikkat çekici olabilirdi :) ama yinde güzel olmuş, güle güle kullanmanı dilerim.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Selam Ömer, evet özellikle işten dönerken ve arada çıktığım Rami-Haliç akşam gezilerinde farkedilmek önemli:in: . Jantların çevresine bisikletim şimdilik v frenli olduğundan uygulayamadım. Ayrıca görsellik olarak ta hava karardığında hoş bir görüntüsü var:) . Görüşmeyeli çok zaman oldu, heyecanla güzel haberini bekliyorum. Selamlar

@Emrecan Saper

@kerim türk

Teşekkürler

@İbrahim Safa

Aynı durum bende de olduğundan bu şekilde yaptım. Janta çekilse daha güzel olurdu. Teşekkürler

@Tunç OĞUZ

Aslında sevgi meselesi, geceleri dikkat çeksin, görülsün istiyordum tabii ki ama bir yandan da bisikleti sevdiğimden farklı bir görüntü de kazansın istemiştim.

gece sürüşlerinde güvenliğe katkısı olacağı kesin.kaska da uygulamışsınız alev fışkırıyor gibi olmuş harika

• Beğen
Çok güzel görünüyolar :)
Vallaha süper yapmışsınız bende yapıcam :)
Kazasız, belasız sürüşler dilerim hocam :)
Sağolun fotoğraflar için :)

• Beğen
@ertan sevim

@berk-bayar

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Ben de hepimiz için kazasız, belasız sürüşler dilerim. Kask benim de hoşuma gitti. İlla ki böyle olmasa bile, gece kullanırken farkedilmemizi kolaylaştıracak araçlarımız mutlaka olmalı. Sağolun

• Beğen
Tepkiler: sadana
çok hoş durmuş güle güle kullanın

• Beğen
@a.rezak inal

@warriorbike

@emre evgin

@sezer özdemir

QUOTE=JACK KRAUSER;1081865]çok hoş durmuş güle güle kullanın

Benim de hoşuma gitti. Özellikle kask trafikte farkedilmek için çok işe yarıyor ve bu reflektörlerle süsleme daha çok dikkat çekiyor. Bunu tabii ki güvenlik için düşündüm ama şu da var; bisikletimde biraz da farklı bir şey yapmak istedim.

Teşekkürler

Geri