Bahsedilen Yol bisikleti mi? Zefal bu modeli mi?Jant bandı çok önemli konu.. Eskiden market malı hatta hala bile satılan bisikletlerin çoğunda bu olmuyor.. iç lastik direk jant vidalarına oturuyor.. Konsa da şamyelden hallice olmayan ve sanki farklı jant çemberi içinmiş de yokluktan takılmış gibi ölçüsüz bir şey olur.. Ben yapıştırmalı Continental in ürünlerini öneririm.. iç lastiği de jantı da koruyor. Zefal kullananlar da var arkadaşlarımdan .. Memnunlar.. bence jant-lastik konularında pek taviz verilmemesi kanaatindeyim..

Bahsedilen Yol bisikleti mi? Zefal bu modeli mi? 312390 dosyayı görüntüle
Bu jantlar genelde 21mm iç genişliğe sahip oluyorlar. Bu durumda Schwalbe Polyurethane doğru bir tercih olabilir. İnce, sağlam ve hafif olması, jant'ın için ideal olması, basınca ve ısıya dayanıklı olması bu ürünün tercih edilebilir olmasını sağlıyor.İyi günler, jant koruma bandı almayı planlıyorum ancak Salcano NG 650 29 HD modelimde kullandığım HARDTAIL XC 8X4H jantın iç genişliği hakkında net bir bilgi bulamadım; tahminimce 20-25 mm civarında olabilir ama kesin bir sayı bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ayrıca jant bandı olarak Schwalbe Polyurethane 25-622 mm ile Zefal PVC Hybrid 28&29 (18 mm) arasında kararsız kaldım, bu konuda öneri veya tavsiyesi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum.