Scudo Sports

Jant çemberi tavsiye

Nurullaah18

Daimi Üye
Tepki
226
İsim
Nurullah
Bisiklet
Carraro
Carraro Sportive 224 28" bisikletim için 36 delikli jant çemberi tavsiyenize ihtiyacım var.

.

Scudo
Arkadaşlar geçen hafta yaptığım kazada, arka jantın akort ayarı bozulmuştu, bu gün baktığımda, bisikletçiyede götürdüm, Jant çemberide baya yamulmuş, bildiğin 8 çiziyor, bunun yapılamıyacağını Söyledi, yapılsada ileride çukura girdiğinde tekrar yamulurmuş. Bu yüzden arka Jant çemberini değiştirmek istiyorum. Jant telleri sağlam.. Acaba hesağlı olarak bisikletime uygun hangi jant çemberini almalıyım. Bu konuya biraz yabancı olduğum için danışmak istedim.
Bisiklet Canyon Endurance CF.. Mevcut jantları Mavic Aksiyum, arka 20 jant teli mevcut..

mavic cosmic exalith jant setini önerirmisiniz? ve bu jant setine muadil olarak neleri tavsiye edersiniz? profili böyle geniş olan. bu arada benim bisikletin aynısından yurtdışında biri dediğim jantı takmış resmide ekledim şöyle bir görüntü oluşmuş çok beğendim. özelliklerinden anlamam tecrübeli yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim

C3K9ydjWAAAYQ6Y.jpg

@Adrenalin26
Dostum eğer biraz bütçen var ise Jant çemberi ile uğraşma yurt dışı sitelerden sadece arka Jant alabilme ihtimalin var
Çember alsan ördürecek ve işini düzgün yapacak adam bulmak zor uyum sorunu vs uğraşırsın
Yada bulabiliyorsan kendi Jant setinin çemberini satın al

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Deniz A Teşekkürler hocam fikirleriniz için. Yeni jant seti aldım... Yamulan Jantıda bir arkadaşım saolsun orjinal haline getirdi, ama güvenemedim janta , bu yüzden yeni set aldım.

Geri