Jant atması - akort sorunu

Scudo

can akıncılar

Forum Bağımlısı
Tepki
897
Bisiklet
Salcano
Jant Yumurta Olmuş Sağlam Bir Ustaya Bırakılması Gerek.Böyle Durursa Jant Pabucu yer,Pabuç Lastiği Yer Lastik Yolda Sektirir...Birde Akord İşi Pabuç Takmaya Benzemiyor yok şurdaki teli gerim şunu ayarlıyayım hiç değil..

SerkanH

Forum Bağımlısı
Tepki
2.333
@Sinan A. Merhaba. Jantınızda eksantrik oluşmuş. (Eliptik bir yapı kazanmış) Çözümü bilen için çok basit ancak bilmeyen için cebir soruları gibidir. Bence hiç uğraşmayın. Çanakkale' de iyi bir usta vardır. Eğer şehitlik turuna gelebilseydim kendi ellerimle yapar ve size nasıl yapıldığını gösterirdim. Bence daha fazla jantı yıpratmayın yoksa çemberi değiştirmek zorunda kalırsınız..

BF Okuru

Üye
Tepki
65
jantların göbeklerini değiştirdim yakın zamanda iyi bir usta diye düşündüğüm birine. fakat akort etmedi bi süre oturdur jantlar öyle akort yapalım dedi ben sandım ki akort için akort sehpasına alacak. göz kararı akort yapıp yolladı beni. jantlar akorttan sonrada yalpalıyordu, araziye girdim tellerden ses gelmeye başladı, şimdi ayarlamaya uğraşıyorum bombok olmuş durumda afedersiniz hiç bişey değişmişyor o eliptik yapıyı düzeltemiyorum. akortla yapılabilecek bişey mi yoksa tel örümüyle mi alakalı?

@SerkanH

Şevket Akça

Daimi Üye
Tepki
206
Bisiklet
Kron
mahalle arasında var bir tane oraya gidelim :D bugün senin o çok sevdiğin adama gittim yama yaptı. lastiği şişirmedi bile doğru düzgün.

BF Okuru

Üye
Tepki
65
@Şevket Akça

basınç ölçerli kompresör yok ki onda. konuyu kirletme halim vahim görüyosun:kötü: