Scudo Sports

Jacket 500 XC Bisiklet montu

galvaniz

Üye
Tepki
70
İsim
Mahmut
Bisiklet
Castello
Selam arkadaşlar
ben bisikleti işe gidip gelmek için kullanıyorum 9+9 km günlük yol yapıyorum
malum havalar soğuyor ve mont almak istiyorum.
bu montu inceledim giydim biraz ince gibi geldi satış yetkilisi yeni işe başlamış olduğu için ürünü iyi tanımıyormuş.
sizlere sorum ince olması normal mi ?
ne özellik olmasına dikkat etmeliyim
Yoksa alayım mı yada başka bir mont mu tavsiye edersiniz.
Saygılar

(link)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
bende merak ediyorum bu ürünü beklemedeyim.

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
@galvaniz Bir süre önce mağazada incelemiştim, kumaş yapısını hatırlamıyorum ama bende iyi bir izlenim bırakmıştı; fiyatı yüksek bulduğumdan almamıştım. Şimdi iyi indirim yapmışlar, bence alın. Termal içlik (belki üstüne ara katman), üstüne de bu montu giyersiniz.

• Beğen
Uzun kollu ürünleri görerek almak lazım ama burada decathlon mağazası yok. Kol boyları ile çoğu kıyafette sorun yaşıyorum hep kısamı olur kollar.

• Beğen
@tanchu Decathlon'un sitesinde beden seçimi tablosu var, oradan bakın. İhtiyacınız varsa ve bütçenize uyuyorsa alın. Aldığınız ürün size olmazsa sorunsuz iade alıyorlar.

• Beğen
Bence güzel bir ürün zaten daha kalın olursa çok terletir. @liteon un dediği gibi içlik veya ince bir iki kat giyerek kullanılabilir.

• Beğen
Ben olsam açık fosforlu renkleri tercih ederim... Zira görünürlük bizler için önemli..

• Beğen
Tepkiler: vebag ve galvaniz
selam arkadaşlar ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim bu gün siparişi verdim muhtemel teslim 17.09.2015 yazdı 3 de taksit yaptırdım :D bakalım gelsin kullanayım bilgilendiririm sizleri

@liteon
evet bir adet de uzun kollu içlik aldım

@tanchu
abi ürün gelsin kolu omuz hizasından ölçer size bildiririm. gerçi ben xl modelini denemiştim üzerime oldu birazcık bol oldu onu da uzun kollu içlik ve uzun kollu forma ile telafi edecez :D

@galvaniz boy kilo kaç sizin? hangi bedeni aldınız?

• Beğen
@baykuş97
abi açık renkli modeli ben görmedim açıkçası bu sebepten bunu seçtim ama üzerine bauhausta 7,99 tl'ye fosforlu yelek var sarı onu alacam nasipse

@1dost
abi boyum 1,79 kilo şimdilik 88 XL bedenini aldım içlik ve formaya da yer kalsın sıkmasın beni diye

@tanchu

selamlar ürün geldi bugün kol uzunluğu omuzdaki dikişten itibaren 70 cm

1.jpg 2.jpg

@baykuş97
abi teşekkür ederim ilginize almış bulundum

@galvaniz Şimdi bu ürün kış mevsiminde içlik giyerek soğuktan koruyacak mı? İzlenimleriniz ne yönde? Güle güle kullanın bu arada.

@1dost bilmiyorum açıkçası :D fakat ince gibi gelmişti ama böyleymiş bakalım havalar soğuyunca deneriz :D bilgilendiririm yine. teşekkür ederim

Kış var kış var buralar - 10 ve daha aşağı düşüyor

• Beğen
@tanchu

abi onunda kolayı var bir kaşık pekmez yediniz mi fena ısıtıyor bizzat denedim :D

ama -10 ciddi rakam bisiklet sürmek ne kadar sağlıklı olur bilemem yerler don tutar çünkü

@galvaniz
O sıcaklıklarda hiç denemedim ama 0 civarı çıkmayı deneyebilirim

• Beğen
Ben de aldım ama kullanmak nasip olmadı. Hava biraz soğusun. .

• Beğen
Bizim buralar sabahları 11-12 derece oluyor şimdilik tshirtle devam ediyorum ama el kafa ve boyundan üşütüyor

Geri