F fakiyeteyran Aktif Üye Kayıt 24 Temmuz 2006 Mesaj 132 Tepki 187 Şehir Halkalı ve istanbul 15 Eylül 2007 #21 planı yapılmadan yaptıgım bir geziydi ve aldıgım haz sizlerinde paylasımdaki fotoları begenmenizden oturu katlanarak arttı...yolun birde fotoda gorunmeyen yuzu varki hepinizin yasamasını isterdim...herkese tesekkür ediyorum.... saglıkla kalın m.ali Tepkiler: macerakolik, yavuz ve freewolf
planı yapılmadan yaptıgım bir geziydi ve aldıgım haz sizlerinde paylasımdaki fotoları begenmenizden oturu katlanarak arttı...yolun birde fotoda gorunmeyen yuzu varki hepinizin yasamasını isterdim...herkese tesekkür ediyorum.... saglıkla kalın m.ali
Y yavuz Aktif Üye Kayıt 23 Mayıs 2006 Mesaj 140 Tepki 93 Şehir istanbul 23 Eylül 2007 #22 Mehmet ali kardeş,film gibi olmuş valla,harikasın.alıp götürdün bizi uzak diyarlara,bisikletforum olarak devamını bekleriz. keşke bende bu gezide yanında olabilseydim yokki bizimde Canon fotoğraf makinemiz çekelim böyle güzel resimler
Mehmet ali kardeş,film gibi olmuş valla,harikasın.alıp götürdün bizi uzak diyarlara,bisikletforum olarak devamını bekleriz. keşke bende bu gezide yanında olabilseydim yokki bizimde Canon fotoğraf makinemiz çekelim böyle güzel resimler
F fakiyeteyran Aktif Üye Kayıt 24 Temmuz 2006 Mesaj 132 Tepki 187 Şehir Halkalı ve istanbul 23 Eylül 2007 #23 yavuzum sagol. seninlede az gezmedik, atom karınca gibisin...en kısa zamanda kaldıgımız yerden devam diyorum insaallah. saglıkla kal Tepkiler: yavuz
yavuzum sagol. seninlede az gezmedik, atom karınca gibisin...en kısa zamanda kaldıgımız yerden devam diyorum insaallah. saglıkla kal
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 23 Eylül 2007 #24 @yavuz Aynen katılıyorum. Mehmet Ali'nin makinesini ben görmüştüm ama yanlış hatırlamıyorsam canon değildi. Büyük profesyonel bir makineydi. Galiba Sony Tepkiler: yavuz
@yavuz Aynen katılıyorum. Mehmet Ali'nin makinesini ben görmüştüm ama yanlış hatırlamıyorsam canon değildi. Büyük profesyonel bir makineydi. Galiba Sony
F fakiyeteyran Aktif Üye Kayıt 24 Temmuz 2006 Mesaj 132 Tepki 187 Şehir Halkalı ve istanbul 23 Eylül 2007 #25 Aynen katılıyorum. Mehmet Ali'nin makinesini ben görmüştüm ama yanlış hatırlamıyorsam canon değildi. Büyük profesyonel bir makineydi. Galiba Sony evet soner dogru hatırlıyor cok dikkatlisin soner. Tepkiler: macerakolik ve yavuz
Aynen katılıyorum. Mehmet Ali'nin makinesini ben görmüştüm ama yanlış hatırlamıyorsam canon değildi. Büyük profesyonel bir makineydi. Galiba Sony evet soner dogru hatırlıyor cok dikkatlisin soner.
Y yavuz Aktif Üye Kayıt 23 Mayıs 2006 Mesaj 140 Tepki 93 Şehir istanbul 23 Eylül 2007 #26 hemen düzeltelim o zaman mehmet ali kardeş , benim alpine yi getirince senin sony i unuttum
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 23 Eylül 2007 #27 @fakiyeteyran Teknolojiye karşı çok hassasım Zaten böyle net resimler profesyonel makine ve bir o kadarda profesyonel kullanıcı ile (Mehmet Ali) elde edilir. Tepkiler: yavuz
@fakiyeteyran Teknolojiye karşı çok hassasım Zaten böyle net resimler profesyonel makine ve bir o kadarda profesyonel kullanıcı ile (Mehmet Ali) elde edilir.