Scudo Sports

İznik-İstanbul-İznik / 2-3 Temmuz 2011

bu arada eklemeyi unutmuşum
hanımefendi bu ödülü birkaç açıdan hakediyor
bekarlar anlamaz
http://spdconstructioncorp.com/images/gold_medal.jpg

bu da size yeter heralde
http://xprides.com/wp-content/uploads/2010/10/Silver-medal.jpg

• Beğen
Tepkiler: Serdar Ekmekci
Scudo
paylaşım için teşekkürlerr... her daim mutlu mesut bisiklet sürmek dileğiyle kısıkandım sizi ya :))

• Beğen
Ayağınıza sağlık,

İlk günün ilk fotoğraflarıyla,son günün son fotoğrafları arasında Ten renklerinizde bariz farklar var

Acı çekmemişsinizdir inş.

• Beğen
Çok güzel bir tur olmuş anlaşılan, iyi günlerde bolca pedallayın :))

• Beğen
@reha genç

Teşekkürler herkese,
Güneş kremi kullandık aslında ama renk attı tabi, lakin yanık acısı olmadı. Fakat benim özellikle kolum gerçekten çok komik durumda. :)

muhteşem bi' ikili olmuşsunuz...

tebrikler, iyi pedallar!

• Beğen
Selam; Gitmek isteyenlere bilgi olsun diye söyleyeyim Boyalıca'dan Bayındır'a asla çıkılmaz. Altınova üzeri gelenler mutlaka Orhangazi üzeri dönsünler. Günübirlik tur planlayanlar bunu dikkate alsınlar.

edebiyat hocamı bu sekılde gorek benı hem sasırttı hem sevındırdı tebrikler cok güzel bir tur olmus=)

Merhaba,
Çok güzel bir gezi olmuş. Eşinizle beraber çok daha güzel olmuştur eminim.
Paylaşımınız için teşekkürler.

five

• Beğen
Ellerinize pedallarınıza sağlık..Her kareyi ordaymışım gibi hissettim..Allah biz bisikletçi erkeklere böyle bisikletçi bayanlar nasip eylesin diyor...Boooollllca pedallar diliyorum..Çok imrendim doğrusu :)

• Beğen
Çok güzel bir tur teşekkürler.Karamürselden İzniğ'e otobüsle gitmiştim.Manzara mükemmeldi.Burda görünce daha da hoş oldu.5 temmuz da iznikte öğretmen olan arkadaşımı ziyaret için yol bisikletimle yalova-orhangazi üzerinden iznik'e gitmiştim.Ama orhangazi-iznik yoluna girince yol bisikletime kıyamadım ve kamyonetle devam etmiştim.(Küçük bir anım..:) Ayaklarınıza sağlık.Eşinizle beraber daha nice güzel turlara diyelim..:)

• Beğen
Darısı başımıza... :)

nerede kaldınız? gosterdiğiniz toptak yol haricinde tehlike var mı? (Yarış bisikleti ile olur mu bu yol?)

selamlar,

@Erol DEGERLI

Merhaba;
Dönüşü Orhangazi üzerinden yaparsanız yarış bisikletiyle daha rahat gidebilirsiniz. Fakat yarış bisikleti ile Çakırca-Mahmudiye-Tevfikiye-Fevziye üzerinden dönmeniz zor olur. Toprak yol haricinde mıcırlı yollar çok fazla. Fakat bizim bisikletlerimiz de ince tekerlek. Karar sizin. İznik'te bir kaç otel ve pansiyon var. Genelde de yer bulabiliyor.

Fark ettim ki geçen hafta yaptığım İznik turunda göle inmek için kullandığım güzergahı siz çıkmışsınız. Kesinlikle tebrik etmek sizleri özellikle de eşinizi. Gerçekten çok zorlayıcı yokuşlar var o güzergahta. Yeni bir tur yazısı daha bekliyoruz sizlerden :)

• Beğen
Geri