Scudo Sports

İzmit-Adapazarı

Tepki
2
Merhaba arkadaşlar bugün İzmit'ten Adapazarı'na gitmeyi düşünüyordum. Hava böyle güzel olunca bisikletle gitmeye karar verdim yanlız bu benim ilk uzun yolculuğum olacak bisikletle. Acaba bu mesafe kaç saat sürer sizce saat 1'de yola çıksam hava kararana kadar orada olabilir miyim??

Scudo
yol kaç km. senin ortalama hızın tahminen 20 ila 25 arası olacak. ona göre hesap yapabilirsin.
60 km dersek yola. sende ortalama 20 ile gitsen. molaydı falan dı filandı dersek tahminen
4 saatte varırsın

Cihan Bey aşağı yukarı 40-50 km arası bir yol olacak. O zaman kötü bir hesapla 4 saatte varırım sanırım. Yardımınız için teşekkürler

aynen hocam yaklaşık 4 saatte varırsınız bende izmitteyim bu arada:) ancak dikkatli gitmenizi tavsiye ederim özellikle büyük araçlar uzuntarla mevkisinden sonra çoğalıyor ve dikkatsizce gidiyorlar.

izmitten sakarya 4 yol köprüsü 35 km dir biz 50-55 dk da gidiyoruz tempolu olarak. yol durumu müsait araçlar rahatsız etmez giderken iniş oldukça fazla sizi yormaz tahminim 2-2.5 saatte gidersiniz

bence de 20-25 km hız ortalaması ile yaklaşık 2-3 saat aralığında varabilirsin. bu arada hayırlı yolculuklar.

Ben adapazarında oturuyorum.İzmitten Adapazarı 41km aşağı yukarı. Git gel 82km.Eger siz ortalama 25km hızla sürerseniz yolda geçirdiğiniz vakit 3.28 saat (196.8 dk)sürecektir.Yaklaşık 45dk mola ile 4 saatlik bir zaman dilimi içerisinde geri dönmüş olursunuz :) Yani Saat 5 ' de evdesiniz.

sakaryanın neresindensin. 41 km çıkardığına göre merkeze yakınsın :) bende sakaryalıyım.

bence keyfini çıkara çıkara gidin erken cıkın 9 gibi :)

@cihan kırmızı

Adapazarı merkez deyim. Buradan o civarlardan çıkıyor :)

Geri