Scudo Sports

Izmir'den Sedona Vıtrabıke Dağ Bisikleti

kartal erdoğan

Daimi Üye
Tepki
22
Bisiklet
Sedona
İki tane Sedona bisikletim olduğundan bunu satmaya karar verdim. Bisikletimin özelliklerini
elimden geldiğince yazmaya çalıştım. Aklınıza takılan sorular olursa lütfen sorun.
Fiyatı 350 liradır. Kargo alıcıya aittir.

Bisikletimin tüm parçaları sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Gövde siyah-kırmızı renktir. Gövdedeki ve maşadaki kırmızı şeritleri kendim yansıtıcı bantla yaptım. Ayrıca jantları da kendim yansıtıcı bantla süsledim.

Bisikletin gövdesinde çok dikkat çekmeyen ufak tefek çizikler mevcuttur ama siyah renk gövdede belli olmuyor.
3 yıllık bir bisiklete göre çok iyi durumdadır. Merdiven demirlerine kitlediğim için arka attırıcıda çizikler var ama çalışmasına engel değildir.
20tl değerindeki ayaklık ve suluk kafesi de verilecektir. Bisikletin toplam ağırlığı 15 kg'dir.

Bisikletimin temel parçaları şunlardır:

Gövde: 18" aliminyum -sadece v fren uyumlu-

Maşa: sr suntour xcm - v fren ve disk fren uyumlu - sertlik ayarlı

Göbekler: 6 vida disk uyumlu 36 delikli shimano göbek - vidaları üzerindedir.

Jantlar: siyah duble jant

Aynakol: sr suntour

Ön attırıcı: shımano

Arka attırıcı: shımano acera

Tekerlekler: maxxıs Ranchero telsiz lastikler (ön teker yarı ömrünü tamamlamıştır, arka lastik iyi durumdadır)

Vites: 24 vites

Gidon: amoeba

Vites-fren kolları: shımano 8'li ve 3'lü kollar

Fren sistemi: v fren (pabuçlar yenidir)

Ön jantta çok hafif akor bozukluğu var ama 50-60 km hızda bile rahatsız etmiyor.

İzmir - antalya içi elden teslim edilir. PTT kargo ile kargolayabilirim. Fiyat sondur. Elimde 2 adet bisiklet olduğundan satmaktayım.

http://img190.imageshack.us/img190/9607/foto0516e.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/6800/foto0517tz.jpg

Scudo
İlan günceldir. Kablosuz kilometre saati de eklenmiştir.
İletişim 0538 735 9888 - Kartal ERDOĞAN

Fiyat 320 lira olmuştur. İlan günceldir.
İletişim 0538 735 9888 - Kartal ERDOĞAN

300 Lira olarak ilan günceldir. Fiyat sondur. Satılmazsa kullanmaya devam edeceğim.

Satılmadığı için konunun kapatılmasını rica ediyorum. Teşekkürler.

Geri