Scudo Sports

İzmirden antalyaya

lewent201986

Aktif Üye
Tepki
79
Bir arkadaşımla izmirden antalyaya gitmek istiyoruz haziran ayında eğer tura katılmayı düşünenler var ise buradan ulaşsınlar bize güzergahı çizdik şuan ekipmanlarımızı tamamlıyoruz... yeni fikirlere ve katkılarınıza açığız teşekkürler

Scudo
merhaba levent bey;

öncelikle şunu sormak istiyorum turu ne zaman yapmayı planlıyorsunuz ve ekipman listenizde bulunanları az biraz yazarmısınız. teşekkürler

haziran ayı içinde yapmayı planlıyoruz (link) linkten eklersen beni facebook tan konuşalım detaylıca teşekkürler

Bende o taraflara doğru tur planlıyordum.Çadır kampı ve sahil rotalı bir tur planlıyorsanız size katılabilirim.

çıkış tarihiniz kesinleşti mi? kaç kişi çıkmayı düşünüyorsunuz.?

selam arkadaşlar
Ula'dan geçerseniz sizi ağırlayabilirim.

arkadaşlar turu haziran içinde yapmayı planlıyoruz ama tarihi değiştirilebilir daha kalabalık olacaksak sizler ne zaman gitmek istiyorsunuz?

aynen çadırda kalıcaz kesinlikle otel yada apartta kalınmayacak kamp malzemeleriniz yanınızda:)

ilgilenen arkadaşlar yukarda verdiğim facebook linkinden eklesinler beni rahat konuşalım

20 hazirandan sonra 2 kisi izmir antalya yolundayiz , karsilasiriz belki sanirim yollarda cok bisiklet gorucez : )

Geri