Scudo Sports

İzmir'den Ahmet Salih Özenir Geçti 19.06.2010

@Hakan Eşme

Sevgili Hakan bey Ahmet beyi elimizden geldiğimizce nacizane ağırlamaya çalıştık. Umarız kendisi memnun kalmıştır. Uzun yolunda bir nebzede olsa dinlendirebildiysek , yükünü hafifletebildiysek ne mutu bize. Kendisine Egemizin İncisi İzmir'imizden çok selamlarımızı iletirseniz çok memnun oluruz :)

Saygılarımla...

Scudo
Ege pedal ve İzmirli bisiklet dostlarımız, karşılamanızın ne kadar hoş olduğunu ve yaşanan anın önemini Ahmet Salih kardeşim o kadar güzel anlattı ki. Velhasılı emeğiniz karşılığını kubbede kalan bir hoş seda olarak yerini almış, sadece Dostumuzda değil bizdede aynı duygu ve düşüncelere yansıtıığınız fotoğraflar sebep oldu, müsterih olunuz.
Msiyon ve vizyon sunan pedal dostumuza turunun geri kalan kısmında lastik patlaksız ve muhteşem anların yaşanacağı stressiz ve keyifli pedal anları diliyor sizlerede selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.
sevgiyle sağlıcakla

umarım birgün bu tür etkinliklerin eksiksiz katılımcılarından biri olurum :)
henüz aksesurlarımı tamamlayamadım... bitince aranıza olucam inşallah :))

paylaşım için teşekkürler...

@Asmirk

Sevgili "asmirk",

Sizi ve şahsınızda Ege Pedal Platformunun biribirinden candan ve misafirperver sürücülerini turumun 2250. km'sinde ulaştığım Edirne'den yürek dolusu selamlıyorum.

31 yıl sonra yaşadığım bu iki muhteşem İzmir günümü izninizle ben de turumdan sonra anlatayım...

Sevgili Ege Pedal, sağ olun var olun...

ASÖ

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Valla bende Geliyorum izmire Çok güzel bir sekilde ne kadar misafirperver olduğunu görmüş oldum bu karsılama. yolculuk etmekteki ahmet abimize güzel bir moral motivasyon günü olmus resimler güzel sizlerde öyle sağlıcakla kalın

• Beğen
Çok güzel bir karşılama.Bende salih beyin nerde olduğunu merak ediyordum demek izmirden geçmiş.Paylaşım için teşekkürle.hoşça kalın

• Beğen
güzel bir gezi olmuş.her resim için ayrıca teşekkürler.

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet bey ne demek her zaman dediğimiz gibi yine bekleriz :) arayı uzatmayalım lütfen :) 31 yıl :) olmasın İzmir'den de selamlar

Bu ne misafirperverlik? Kıskandım doğrusu. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Yolunuz açık olsun. :)

• Beğen
@Yunus Emre POLAT

Ne demek kardeşim.Eylülde görüşürüz biz hazırlığı yapıyoruz ;)

Geri